Champions League

Tragerea la sorti a grupelor Champions League. Barcelona in "Grupa Mortii", grupa cu "bile incalzite" pentru Manchester City

Vedeti mai jos cum arata cele patru urne la tragerea la sorti pentru grupele Champions League, eveniment care va avea loc joi seara cu incepere de la ora 19:00.

Componenta celor opt grupe:

Grupa A: Atletico Madrid, Borussia Dortmund, AS Monaco, Club Brugge.
Grupa B: FC Barcelona, Tottenham, PSV Eindhhoven, Inter Milano.
Grupa C: Paris Saint-Germain, Napoli, Liverpool, Crvena Zvezda.
Grupa D: Lokomotiv Moscova, FC Porto, Schalke 04, Galatasaray Istanbul.
Grupa E: Bayern Munchen, Benfica Lisabona, Ajax Amsterdam, AEK Atena.
Grupa F: Manchester City, Sahtior Donetk, Olympique Lyon, Hoffenheim.
Grupa G: Real Madrid, AS Roma, CSKA Moscova, Viktoria Plzen.
Grupa H: Juventus Torino, Manchester United, Valencia, Young Boys Berna.

Cele sase etape din faza grupelor se disputa dupa cum urmeaza:

18–19 Septembrie

2–3 Octombrie

23–24 Octombrie

6–7 Noiembrie

27–28 Noiembrie

11–12 Decembrie

19:56 Se contureaza deja o "grupa a mortii" in Grupa C, unde se vor duela PSG, Napoli si Liverpool. Interesant va fi si duelul suporterilor, cunoscuti pentru incidentele produse in afara stadioanelor.

19:47 Luka Modric de la Real Madrid este desemnat cel mai bun mijlocas al sezonului trecut in Champions League. Acesta i-a devansat pe Kevin De Bruyne de la Manchester City si pe Toni Kroos, coechipierul sau de la Real.

19:41 Tragerea continua cu extragerea echipelor din a doua urna valorica. Se contureaza cateva dueluri tari: Real Madrid - AS Roma si Juventus - Manchester United.

19:37 Festivitatea continua cu anuntarea celui mai bun fundas al sezonului trecut de Champions League, iar numele acestuia este Sergio Ramos de la Real Madrid.

19:35 Au fost extrase cele opt echipe din prima urna valorica. Suspansul creste pe masura ce vom cunoaste primele meciuri.

19:25 Incepe tragerea la sorti propriu-zisa. Mai intai sunt prezentate cele patru urne cu echipele ajunse in aceasta faza a competitiei.

19:24 Tragerea la sorti este efectuata de Kaka si Diego Forlan, doi fosti jucatori care nu mai au nevoie de nicio prezentare.

19:21 Keylor Navas de la Real Madrid a fost desemnat cel mai bun portar al sezonului precedent in Champions League.



Tragerea la sorti a grupelor Champions League. Barcelona in "Grupa Mortii", grupa cu "bile incalzite" pentru Manchester City