Champions League

Sahtior i-a tinut piept lui Inter in Champions League. Greul Usyk a fost in tribuna!

Sursă foto: https://twitter.com/Inter_en

Echipele Sahtior Donetk si Inter Milano au remizat, scor 0-0, intr-un meci disputat, marti seara, in etapa secunda a grupelor Champions League. O partida la care a asistat si Oleksandr Usyk, noul campion mondial al greilor in boxul profesionist dupa victoria de rasunet obtinuta la Londra in fata britaniului Anthony Joshua.

Meciul de la Kiev condus la centru de Istvan Kovacs a inceput abrupt cu o prima ocazie apartinand gazdelor, in minutul 4. Israelianul Solomon a ratat de putin poarta aparata de Handanovic.

Sahtior l-a pierdut, in minutul 9, pe atacantul Traore, accidentat dupa o intrare prin alunecare a olandezului Dumfries. Jucatorul din Burundi a fost scos pe targa si in locul lui a intrat Tete.

Cu un 5-3-2 pe faza defensiva transformat intr-un 3-4-3 pe tranzitia ofensiva, Inter Milano a ratat prima ocazie, in minutul 16, la sutul lui Barella. Bara transversala i-a salvat pe cei de la Sahtior.

Formatia ucraineana a revenit periculos in ofensiva si a ratat o noua buna ocazie, in minutul 20. Alan Patrick a trimis in blocaj, mingea a ricosat cu sansa la noul intrat Tete care a trimis putin alaturi.

Ocazie pentru Inter Milano in minutul 29 la patrunderea lui Lautaro Martinez in careu. Acesta a patruns in centru si a cautat coltul lung cu un sut cu efect. Mingea a ocolit de putin poarta aparata de veteranul Pyatov.

In minutul 30, Pedrinho a sutat de putin peste poarta campioana Italiei.

Ultima ocazie a reprizei a apartinut oaspetilor dupa o faza fixa de la coltul terenului. Mingea a ajuns la Dzeko, iar atacantul bosniac a reluat peste poarta din cativa metri langa bara a doua.

Kovacs i-a acordat cartonasul galben lui Roberto De Zerbi, in minutul 63, dupa proteste repetate ale italianului aflat pe banca lui Sahtior.

Pana la final Inter a fost echipa mai periculoasa, ratand doua mari ocazii.

Martinez a sutat peste poarta, in minutul 65, pentru ca in minutul 87 portarul Pyatov sa respiga in extremis in corner mingea trimisa de Correa spre coltul lung.

Sahtior si Inter raman fara victorie dupa doua etape in Champions League intr-o grupa din care mai fac parte Real Madrid si Sheriff Tiraspol.



Sahtior i-a tinut piept lui Inter in Champions League. Greul Usyk a fost in tribuna!