Champions League

Real Madrid elimina pe Bayern dupa prelungiri cu ajutorul unui arbitraj scandalos

Sursă foto: twitter.com/realmadrid

Meciul dintre Real Madrid si Bayern Munchen din returul sferturilor Ligii Campionilor a fost unul de mare angajament pana la interventia centralului maghiar Viktor Kassai, cel care a eliminat gratuit un jucator al oaspetilor si a inchis apoi ochii la un offside mare la Ronaldo. 

Bayern a intors rezultatul negativ din tur si a trimis meciul in prelungiri, cu 2-1 dupa 90 de minute, dar dupa golul din offside marcat de Ronaldo la 2-2 echipa lui Carlo Ancelotti s-a prabusit, iar Real a mai punctat de alte doua ori.

Cristiano Ronaldo si-a trecut in cont un hattrick istoric prin care atinge cota 100 de goluri in cupele europene, dar este o performanta umbrita de acest arbitraj sub orice critica. Firesc ca peste ani va ramane doar rezultatul si calificarea Realului in semifinale, o echipa de talie mondiala care n-ar avea nevoie de astfel de impingeri de la spate pentru a face performanta.

Citește și... Asa am trait Real Madrid - Bayern si Leicester - Atletico

Bayern a mizat totul pe ofensiva inca din debut si Robben rata in minutul 9 deschiderea scorului cu un sut peste poarta din cativa metri. Real n-a refuzat invitatia la joc si Carvajal l-a intins serios pe Neuer cu un sut in minutul 17, faza la care in loc de corner pentru gazde a dictata eronat repunere din 6 metri.

Ratare imensa a gazdelor in minutul 28 la sutul lui Benzema respins de Boateng de pe linia portii. Meciul s-a incins si, dupa reluarea lui Kroos peste poarta, a venit randul lui Ronaldo sa-l testeze pe Neuer cu un sut la coltul scurt in minutul 36. Acelasi Ronaldo n-a prins poarta cu un sut in finalul reprizei din pasa lui Marcelo.

Bayern a aruncat meciul in aer prin golul lui Lewandowski din lovitura de la 11 metri in minutul 53, insa Real a egalat prin Ronaldo in minutul 76, acesta reluand cu capul de langa Lahm.

Dupa numai un minut bavarezii reveneau la conducere in urma autogolului semnat de Sergio Ramos. In minutele de final si-a intrat in rol Kassai, dictand o eliminare total gratuita la intrarea lui Vidal asupra lui Asensio.

S-a intrat in prelungiri, unde Real a impins liniile profitand de omul in plus. Mai intai Neuer a scos de langa bara sutul lui Asensio din minutul 99, dar n-a mai avut ce face la reluarea lui Ronaldo din minutul 104. Faza la care CR7 se afla intr-o pozitie cat se poate de clara afara din joc. Fanionul a ramas jos si portughezul marca pentru 2-2.

Dupa cinci minute acelasi Ronaldo indeplinea o simpla formalitate singur cu portarul din pasa lui Marcelo la capatul unui contraatac, iar Asensio rasucea la randul sau cutitul in rana lui Bayern inchizand tabela dupa o faza simpla de atac. Bayern a incheiat meciul la pamant, doborata de un arbitraj ostil inainte de a fi invinsa de un adversar mai bun.



Real Madrid elimina pe Bayern dupa prelungiri cu ajutorul unui arbitraj scandalos