Champions League

Real Madrid a tremurat pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor

Sursă foto: https://twitter.com/realmadrid

Echipa Real Madrid a obținut calificarea între cele mai bune opt echipe din acest sezon în fotbalul european, după ce a remizat pe teren propriu contra formației germane RB Leipzig, scor 1-1. În tur, gruparea iberică se impusese, cu 1-0.

Kylian Mbappe califică Parisul în sferturile Ligii Campionilor

Madrilenii au deschis scorul contrar cursului jocului, în minutul 65, prin Vinicius la capătul unui contraatac. Bellingham a fost responsabil cu pasa decisivă.

Leipzig a restabilit egalitatea după doar trei minute prin maghiarul Willi Orban cu o lovitură de cap din șase metri la centrarea lui David Raum.

Echipa germană a presat puternic în căutarea golului care ar fi trimis partida de pe Santiago Bernabeu în prelungiri, dar internaționalul spaniol Dani Olmo a trimis pe bara transversală, în minutul 90+2.

Manchester City, calificare facilă

Campioana sezonului trecut, Manchester City, a ajuns fără nicio emoție în sferturile de finală, după ce a trecut de FC Copenhaga, cu 3-1, în returul de pe teren propriu. Scor care fusese înregistrat și în meciul tur din capitala Danemarcei.

Suspansul a fost risipit extrem de rapid, ”cetățenii” marcând de două ori în primele zece minute, de fiecare dată după faze fixe de la colțul terenului.

Akanji a deschis scorul în minutul 5 dintr-o centrare a lui Alvarez, pentru ca în minutul 9 atacantul argentinian să marcheze pentru 2-0.

Copenhaga a redus din diferență prin Elyounoussi, în minutul 29, pentru ca în prelungirile primei reprize Haaland să înscrie cu un șut din interiorul careului.

În sferturile de finală mai sunt calificate Bayern Munchen și Paris Saint-Germain.



Real Madrid a tremurat pentru calificarea în sferturile Ligii Campionilor