Champions League

Lovitură de teatru! O fostă campioana a Europei eliminată la penalty-uri în turul 3 preliminar

Sursă foto: https://twitter.com/paofc_

Panathinaikos Atena a furnizat surpriza serii de marți, în manșa secundă a turului 3 preliminar din Liga Campionilor.
Pe același subiect: Sorescu, Racovițan și Ianis Hagi la un pas de grupele Ligii Campionilor

Echipa elenă a eliminat pe Olympique Marseille la loviturile de departajare chiar pe Stade Velodrome, după ce formația franceză a condus cu 2-0 la pauză.

Pierre Aubameyang a reușit o dublă în prima parte a returului de la Marsilia prin care cei de la OM anulau avantajul luat de Panathinaikos în tur, când grecii se impuneau cu 1-0.

Un henț comis în propriul careu de Guendouzi în minutul 90+7 a dus la acordarea unei lovituri de la 11 metri de către centralul englez Michael Oliver după consultarea VAR.

Fotis Ioannidis, jucător intrat în partea secundă, și-a ținut nervii în frâu și a transformat restabilind egalitatea la general, 2-2.

S-a intrat în prelungiri unde cei de la Olympique Marseille au reușit să marcheze la capătul unei faze rapide, însă golul a fost anulat pentru un offside detectat de VAR.

Calificarea în playoff s-a decis la loviturile de departajare, unde același ghinionist Guendouzi avea să rateze singurul penalty din seria celor cinci.

Panathinaikos se califică astfel în playoff, acolo unde reprezentanta Greciei se va lupta cu Braga din Portugalia pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor.



Lovitură de teatru! O fostă campioana a Europei eliminată la penalty-uri în turul 3 preliminar