Champions League

Festival de goluri între Bayern și Manchester United. Rezultatele de miercuri în Liga Campionilor

Sursă foto: https://twitter.com/FCBayern

Mult așteptatul duel dintre Bayern Munchen și Manchester United din prima etapă a noului sezon de Liga Campionilor nu a dezamăgit.

Cele două echipe au oferit un veritabil spectacol fotbalistic, încheiat cu victoria celor de la Bayern Munchen, scor 4-3.

În pofida diferenței de un singur gol de la final, una mincinoasă pentru cine n-a urmărit partida, diferența din teren a fost mult mai evidentă în favoarea campioanei Germaniei.

Manchester United a ratat prima ocazie a meciului prin Eriksen, în minutul 4, dar până la pauză bavarezii marcaseră deja de două ori.

Leroy Sane (28) și Serge Gnabry (32) au scuturat plasa porții lui Andre Onana, portar care se face vinovat de încasarea primului gol.

Manchester United a început perfect partea secundă, cu gol marcat de Rasmus Hojlund, în minutul 49, cu o execuție din interiorul careului.

După doar cinci minute Bayern refăcea diferența de două goluri prin reușita lui Harry Kane din penalty.

Casemiro a marcat golul doi al lui United, în minutul 88, dar iarăși speranțele echipei engleze s-au spulberat rapid.

Mathys Tel aproape a rupt poarta cu un șut în minutul 90+2.

La ultima fază a meciului, o lovitură liberă de la limita careului lateral stânga în direcția de atac, Bruno Fernandes a dat pe poartă și Casemiro a deviat cu capul pentru 4-3.

În aceeași Grupă A, ceva mai devreme, Galatasaray și Copenhaga au remizat la Istanbul, scor 2-2, după ce gazdele au revenit de la 0-2.

Arsenal, scorul serii

În Grupa B, Arsenal a făcut scorul serii de miercuri în Liga Campionilor, învingând PSV Eindhoven cu un categoric 4-0. La pauză tabela arăta deja 3-0 pentru ”tunari”.

Sevilla și Lens au remizat, scor 1-1, în cealaltă partidă a grupei.

Inter evită in extremis înfrângerea

Finalista Ligii Campionilor sezonul precedent, Inter Milano a suferit pentru un punct obținut cu greu în deplasarea de la San Sebastian.

Gazdele de la Real Sociedad au deschis scorul în minutul 4 prin Mendez, egalarea fiind adusă de Lautaro Martinez cu un șut din interiorul careului, cu trei minute înaintea finalului.

Salzburg s-a instalat la conducerea Grupei D după victoria cu 2-0 obținută pe Da Luz din Lisabona, contra celor de la Benfica.

”Vulturii” au rămas în inferioritate numerică din minutul 13, când Antonio Silva a primit cartonașul roșu direct pentru oprirea balonul cu mâna de pe linia porții. A fost penalty și eliminare, Roko Simic marcând de la punctul cu var.

Oscar Gloukh a majorat avantajul echipei austriece la șase minute după pauză.

Napoli, cu șansă la Braga

Un autogol a înclinat balanța în favoarea campioanei Italiei în deplasarea de la Braga, unde Napoli s-a impus, cu 2-1.

Giovanni Di Lorenzo a deschis scorul în minutele suplimentare ale primei reprize.

Cu șase minute înaintea finalului Braga a egalat prin Bruma, dar autogolul lui Niakate din minutul 88 a decis meciul din Grupa C.

O grupă unde Real Madrid s-a impus contra lui Union Berlin prin golul lui Jude Bellingham (90+4).



Festival de goluri între Bayern și Manchester United. Rezultatele de miercuri în Liga Campionilor