Champions League

Bellingham aduce victoria pentru Real Madrid în fața debutantei Union Berlin. Meci cu patru goluri între Galata și Copenhaga

Sursă foto: https://twitter.com/realmadriden

Jude Bellingham a marcat unicul gol al meciului Real Madrid – Union Berlin, partidă disputată miercuri seara, în Grupa C a Ligii Campionilor.

Partida de pe Santiago Bernabeu se îndrepta spre o remiză albă când, în minutul 90+3, Real Madrid a obținut o lovitură de la colț.

Cei de la Union Berlin n-au reușit să îndepărteze prea mult balonul, iar Federico Valverde a șutat puternic din afara careului.

Dintr-o deviere norocoasă mingea a ajuns la Bellingham în careului de șase metri și tânărul internațional englez, noua senzație a Realului, a îndeplinit o simplă formalitate marcând golul de trei puncte.

Un meci dominat autoritar de Real Madrid, după cum o arată și cifrele statistice:

7-0 la șuturi pe poartă

16-1 la cornere

72% posesie pentru Real

0-6 intervenții portar.

Galatasaray a revenit de la 0-2!

De la aceeași oră 19:45 s-a disputat la Istanbul duelul dintre Galatasaray și FC Copenhaga, meci din Grupa A.

În pofida unui debut dominat de Galatasaray, echipa vizitatoare a lovit decisiv de două ori, prin Mohammed Elounoussi (35) și Diogo Goncalves (58).

Copenhaga a rămas în zece din minutul 73, după ce Elias Jelert a primit al doilea cartonaș galben.

Galatasaray a profitat de superioritatea numerică și a salvat in extremis remiza în minutele de final cu două goluri în trei minute.

Sacha Boey a prins un șut în forță sub transversală (86), pentru ca Tete să egalează cu o reluare la colțul scurt (88).



Bellingham aduce victoria pentru Real Madrid în fața debutantei Union Berlin. Meci cu patru goluri între Galata și Copenhaga