Champions League

Factorul decisiv în meciul Sporting Lisabona - Steaua București

Sporting Lisabona și Steaua București au oferit un 0-0 mai dinamic decât multe meciuri de care ne amintim terminate cu acest scor.

A fost un meci jucat timp de 90 de minute, al cărui echilibru ar fi putut fi să fie în mai multe rânduri rupt prin decizii incorecte, de arbitrul de centru. Dar acestea nu au venit.

„Centralul” Felix Brych, nimeni altul decât omul care oficia finala din Liga Campionilor din 2017, a arătat unul dintre cele mai corecte prestații de care a beneficiat în ultimii ani o echipă ed fotbal din România.

Meciul a fost dificil, cu faulturi reale, dar și simulări, dar Brych a fost mereu acolo și a împărțit corect dreptatea. Chiar și când i-a acordat cartonașul roșu lui Pintilii, nu i s-a putut reproșa.

Singura acțiune judecată incorect a fost un ofsaid la Alibec în repriza a doua, dar acolo a fost asistentul a fost cel care a greșit.

Sporting - Steaua a fost un meci jucat de la egal la egal, în care ambele echipe puteau câștiga pe puterile lor. Însă, a fost 0-0, iar Brych nu poate fi decât lăudat că nu a rupt echilibrul unui meci frumos.

Steaua a obținut pe terenul lui Sporting primul egal din istoria fotbalului românesc. Echipa din Lisabona câștigase până acum trei partide din trei contra echipelor din țara noastră, pe teren propriu.



Factorul decisiv în meciul Sporting Lisabona - Steaua București