Champions League

Drama in Gruia! CFR Cluj eliminata la 11 metri din Champions League. Golofca a ratat penalty-ul decisiv

Sursă foto: https://www.facebook.com/cfr1907

CFR Cluj a evoluat mai bine de o repriza in superioritate numerica in meciul cu Dinamo Zagreb, partida ajunsa la loteria loviturilor de departajare dupa 2-2 in 90 si apoi 120 de minute. La 11 metri a fost 6-5 pentru echipa croata.

Asa am trait CFR Cluj - Dinamo Zagreb

Echipa croata a condus in doua randuri, de fiecare data CFR Cluj reusind egalarea.

Dinamo Zagreb a deschis scorul prin Gojak in minutul 14 dupa o respingere in fata a portarului Balgradean.

CFR a trecut pe langa egalare in minutele 20 si 25. Deac a ratat egalarea dupa o faza de la coltul terenului cu aparitie surprinzatoare in centrul careului. Apoi, Boli s-a aflat la cativa centimetri de o reluare in poarta la recentrarea lui Djokovic.

Cu sase minute inaintea pauzei cei de la Dinamo Zagreb au ratat golul doi prin Orsic. Sutul acestuia a fost respins in transversala de Balgradean.

Partea secunda a debutat cu o mare ocazie a lui Rondon, jucator intrat la pauza si care a scapat singur cu portarul dupa o cursa pe dreapta. Sutul a trecut putin pe langa poarta.

In minutul 50 Debeljuh a obtinut lovitura de la 11 metri, faza fixa pe care Deac nu a reusit sa o concretizeze in gol pe tabela de marcaj.

Egalarea CFR-ului a fost adusa de Pereira in minutul 64. Executie in forta din interiorul careului, portarul Livakovic respingand in poarta.

Dinamo Zagreb a revenit la conducere in inferioritate numerica, cu 12 minute inaintea terminarii partidei, cand Kastrati a profitat de un nou balon respins in fata de Balgradean.

In minutele aditionale CFR Cluj a egalat in extremis prin Debeljuh. Excelent gasit in sase metri de centrarea lui Rondon, jucatorul croat adus in vara a trimis in poarta pentru 2-2.

S-a intrat in prelungiri unde fiecare echipa a trecut pe langa gol in prima dintre reprizele suplimentare.

Cum pana la ultimul fluier tabela a ramas nemodificata, loteria loviturilor de la 11 metri a decis echipa care merge in turul 3 preliminar.

Croatii au executat primii si au pus presiune pe CFR, dar tot ei au si ratat primii prin Gojak, chiar la a cincea lovitura.

Soarta calificarii a stat in piciorul lui Golofca, alegerea surprinzatoare a lui Dan Petrescu pentru ultimul executant. Golofca a trimis pe centrul portii si portarul Levakovic a agatat cu piciorul balonul.

Dinamo Zagreb a revenit la conducere si tabela s-a oprit la 6-5, dupa ce Boli a trimis mult peste poarta.

CFR Cluj rateaza o sansa imensa si va continua in turul 3 preliminar al Europa League.

Caseta tehnica

CFR Cluj: Bălgrădean - Burcă (Susic '82), Vinicius, Boli, Camora - Chipciu (Rondon '46), Bordeianu (Itu '113), Djokovic - Deac, Debeljuh, Pereira (Golofca '68). Antrenor: Dan Petrescu.

Dinamo Zagreb: Livakovic - Stojanovic, Theophile-Catherine, Dilaver, Leovac - Gojak, Ivanusec (Petkovic '68), Ademi, Orsic (Moharami '108) - Majer (Kastrati '54), Gavranovic (Gvardiol '54). Antrenor: Zoran Mamic.

Cartonaşe galbene: Bălgrădean '78, Bordeianu '92, Rondon '115  / Ademi '44, Leovac '82, Livakovic '90+2.

Cartonaş roşu: Teophile-Catherine '51.



Drama in Gruia! CFR Cluj eliminata la 11 metri din Champions League. Golofca a ratat penalty-ul decisiv