Champions League

Ce pariu a pierdut Messi la PSG? O noua umilinta traita de argentinian pe Parc des Princes

Sursă foto: https://twitter.com/AndresSilva1606/

Lionel Messi a marcat primul sau gol in tricoul lui PSG, o reusita insa umbrita de un moment de neinteles petrecut in finalul partidei cu Manchester City.

La o banala lovitura libera din preajma careului gazdelor, in minutul 90, cand tabela arata deja 2-0 si victoria era in mare masura securizata, dintre toti jucatorii lui PSG cel care s-a gasit sa stea zid viu in calea balonului a fost tocmai Lionel Messi (!)

Nu stim ce pariu a pariu a pierdut Messi cu noii sai coechipieri de la PSG, dar ne este foarte greu sa ni-l imaginam pe legendarul Diego Armando Maradona intr-o astfel de pozitie pe cat de ciudata, pe atat de umilitoare pentru orice jucator indiferent de numele purtat si faima acumulata in timp.

La fel de greu ne este sa credem ca Mauricio Pochettino este cel care ar fi indicat de pe margine ca Messi sa se puna cu dosul in calea balonului, in cazul in care vreunui jucator de la City i-ar fi trecut prin cap sa traga pe sub zid.

Si daca ar fi fost asa, sa zicem, ce s-a intamplat cu personalitatea marelui Messi pe axa Barcelona - Paris?!

Asadar, dupa momentul delicat de la partida de campionat cu Lyon, cand s-a uitat urat la antrenorul Mauricio Pochettino in momentul schimbarii, Messi are parte de un nou episod cum n-a trait in perioada Barcelona.



Ce pariu a pierdut Messi la PSG? O noua umilinta traita de argentinian pe Parc des Princes