Champions League

PSG invinge Manchester City. Messi, primul gol pentru echipa franceza

Sursă foto: https://twitter.com/PSG_English/

Lionel Messi a spart gheata pentru Paris Saint-Germain in victoria obtinuta pe teren propriu cu Manchester City, scor 2-0 (1-0), in a doua etapa din grupele Champions League.

Meciul disputat pe un Parc des Princes in care nu mai era loc sa arunci un ac a inceput perfect pentru vicecampioana Frantei.

Gueye a deschis scorul in minutul 8 cu un sut din interiorul careului aproape de vinclu.

Cei de la Manchester City au fost ocoliti de sansa, in minutul 26, cand bara transversala s-a opus de doua ori la aceeasi faza. Mai intai Sterling cu capul si apoi Bernando Silva din cativa metri n-au reusit sa trimita mingea in poarta.

Donnarumma s-a opus golului la sutul lui Cancelo din minutul 31.

Patru minute mai tarziu, la cealalta poarta, Neymar a trimis mult peste din afara careului.

Partea secunda a inceput cu “Cetatenii” luand cu asalt careul parizian, iar Sterling a fost aproape sa marcheze in chiar minutul 46. Mingea trimisa de acesta s-a scurs putin pe langa poarta.

Donnarumma s-a remarcat din nou zece minute, cand a scos ca un portar de handbal cu piciorul reluarea lui De Bruyne din apropiere.

Messi a marcat pentru 2-0 in minutul 74 cu un sut din marginea careului la capatul unei faze rapide plecate din flancul drept. Mbappe i-a asezat mingea perfect pentru sutul cu stangul la coltul lung.

Primul gol marcat de Messi la PSG si al 121-lea din cariera in Champions League.

Pana la final Donnarumma a mai avut o interventie salvatoare si PSG a reusit sa bifeze primul succes in istoria confruntarilor cu Manchester City.

In cealalta partida a Grupei A, FC Bruges a castigat pe terenul lui Leipzig, cu 2-1.

Astfel, trei echipe au cate patru puncte dupa primele doua meciuri: Manchester City, PSG si Bruges, in timp ce Leipzig n-a adunat nimic pana acum.



PSG invinge Manchester City. Messi, primul gol pentru echipa franceza