Champions League

Bayern o zdrobește pe Lazio și continuă în Liga Campionilor

Sursă foto: https://twitter.com/FCBayern

În pofida rezultatelor slabe din ultima perioadă, inclusiv înfrângerea din meciul tur, Bayern a arătat marți seara la returul cu Lazio că rămâne o forță a fotbalului european și ajunge în sferturile de finală după un succes categoric pe teren propriu, scor 3-0.

Kylian Mbappe califică Parisul în sferturile Ligii Campionilor

 

Un meci în care Lazio n-a tras nici măcar un șut pe spațiul porții, venind la Munchen cu lecția de a apăra cu orice preț victoria la limită (1-0) din tur.

Doar că socoteala formației italiene s-a potrivit în povestea meciului doar 38 de minute, până când Harry Kane a deschis scorul cu o reluare de cap din șase metri.

Și pentru a risipi orice îndoială Bayern a mai punctat o dată prin Thomas Mullers chiar înaintea pauzei. Acesta a deviat subtil o minge trimisă spre poartă de fundașul Matthijs De Ligt.

Fundașul stânga Raphael Guerreiro a fost aproape de 3-0 în minutul 58 cu un șut din afara careului.

În cele din urmă tabela de pe Allianz a arătat trei goluri avantaj pentru Bayern din minutul 66. Kane și-a trecut în cont dubla, fiind pe fază la mingea respinsă de portarul Ivan Provedel la șutul lui Leroy Sane.

Singura ocazie a echipei oaspete a venit în minutul 72 la șutul trimis de Luis Alberto din afara careului pe lângă poartă.

Meciul s-a încheiat cu 7-0 la capitolul șuturi pe poartă, ceea ce spune multe despre raportul de forțe din teren.



Bayern o zdrobește pe Lazio și continuă în Liga Campionilor