Alegeri FRF 2014

Un candidat la alegerile FRF acuza: "Se vor face potlogarii pentru Gica Popescu"

Sorin Raducanu, unul dintre candidatii intrati in cursa electorala pentru presedintia Federatiei Romane de Fotbal, a declarat, vineri, intr-o conferinta de presa ca la alegerile din 5 martie se vor face "potlogarii" pentru directionarea voturilor spre Gica Popescu.

"In ceea ce priveste procedura de vot, sunt convins ca se vor face toate potlogariile posibile si imposibile ca sa il favorizeze pe Popescu si voturile sa se duca in directia lui. Nu stiu dedesubturile, Avram si Puscas se pricep, ei mai stiu. Am auzit si eu de la ei. De asta spun ca sunt convins ca vor exista probleme la alegeri", a spus Raducanu intr-o conferinta de presa.

Acesta a completat afirmand ca sistemul fotbalului romanesc este "inconjurat de o mafie" si ca fenomenul fotbalistic are nevoie de o schimbare radicala.

"Dupa felul in care a condus in ultimii ani sunt indreptatit sa numesc sistemul Sandu, sistemul SS. Sistemul SS s-a inconjurat in anii '90 de o mafie a fotbalului romanesc formata din fratii Becali, Dan Alban, Cornel Dinu, Gino Iorgulescu si ceilalti care au mai derivat din ei. Fotbalul este al tuturor romanilor. Poate ziceti ca sunt comunist, si nici nu ma deranjeaza. Dar daca eram comunist nu fugeam in '86 in Germania cand eram ofiter la Dinamo si castigam 25.000 de lei pe luna, aveam legitimatia in buzunar si nu ma deranja nimeni", a mai spus Raducanu.

La alegerile pentru presedintia FRF care vor avea loc in cadrul Adunarii Generale din 5 martie, vor participa sase candidati: Gheorghe Popescu, Gheorghe Chivorchian, Vasile Avram, Marcel Puscas, Razvan Burleanu si Sorin Raducanu. 



Un candidat la alegerile FRF acuza: "Se vor face potlogarii pentru Gica Popescu"