Alegeri FRF 2014

Razvan Burleanu il ataca dur pe Gica Popescu

Contracandidatul lui Gica Popescu la postul de presedinte al FRF, Razvan Burleanu, a declarat ca "Baciul" nu este omul potrivit pentru acest post, fiind la fel ca si Mircea Sandu un om care incurajeaza "mentalitatea de clan si cumnatiile" si "este judecat pentru o serie de infractuni". Burleanu crede ca, daca este cineva care poate aduce adevarate calitati de manager, acesta ar fi el. Burleanu a venit si cu o lista de puncte, in cadrul unui program pe care l-ar dori implementat.

mentalitate de clan, cumnatii,

Citeste mai mult: adev.ro/mwuy0k

"Gica Popescu ne arata un dispret total si sunt indignat. El si-a dat demisia din comisiile UEFA pentru a nu aduce un prejudiciu de imagine acestei institutii fiind anchetat in Romania de evaziune fiscala, sparale de bani si inselaciune. Este normal sa ai un asemenea palmares penal si sa conduci cea mai importanta federatie sportiva? Una este evolutia sportiva a domnului Gheorghe Popescu si alta este sa vrei, cu liceul industrial si o serie de esecuri financiare, sa conduci Federatia Romana de Fotbal", a spus Burleanu intr-o conferinta de presa.

Burleanu a exclus sa faca echipa cu Gica Popescu, pe care il va consulta doar in probleme de natura sportiva, in cazul in care va castiga alegerile FRF.

Alegerile FRF au loc pe 25 ianuarie 2014.

Programul lui Burleanu

Burleanu doreste sa aduca modificari in modul de functionare a FRF. Presedintele ar urma a aiba un numar de maxim doua mandate.

El propune infiintarea unei "Ligi de Elita" cu jucatori ce au varsta cuprinse intre 17 si 21 de ani, precum si infiintarea unor centre de excelenta.

Liga 1 ar urma sa ramana cu 18 echipe, dar sa aiba un sistem de play-off.

Biletele pentru  meciuri ar urma sa aiba diferentieri pe categorii de varsta, pentru ca studentii sau pensionarii sa fie atrasi pe stadioane.

Selectionerul echipei nationale sa fie ales din afara tarii, pentru a aduce competitivitate si cresterea valorii



Razvan Burleanu il ataca dur pe Gica Popescu