Alegeri FRF 2014

Echipa lui Gica Popescu la FRF, o combinatie intre vechi si nou

Gica Popescu a prezentat, marti, intr-o conferinta de presa, echipa pe care se va baza daca va castiga alegerile pentru sefia Federatiei Romane de Fotbal. Din aceasta fac parte mai multi fosti colegi din Generatia de Aur, dar si oameni care i-au fost pana acum alaturi actualului presedinte Mircea Sandu, ceea ce arata o tranzitie graduala in fruntea FRF.

"Echipa mea este formata din Anghel Iordanescu, director tehnic federal. Ma bucur enorm ca-l vom gasi in martie in aceasta functie. Gica Hagi se va ocupa de implementarea strategiei la nivel national. Bogdan Stelea va fi selectioner la echipa U21, Ilie Dumitrescu va fi seful departamentului de strategie, Adalbert Kassai ramane secretar general, Cristi Bivolaru va fi director de relatii internationale, iar Dumitru Mihalache va fi responsabil al Departamentului de competitii si dezvoltare", a spus Popescu.

Gica Hagi a intarit spunand ca va fi "doar un colaborator" al lui Anghel Iordanescu.

Paul Prodan va fi director financiar. "Este bancher cu 23 de ani de experineta in domeniul trezoreriei, gestiunii fondurilor si relatiilor cu clientii", l-a prezentat Popescu pe Prodan.

"Departamentul juridic licentiere si integritate va fi condus de catre un tanar licentiat in drept, scolit in Elvetia. Avand in vedere ca este sub contract cu o entitate internationala de prim rang am cazut de acord sa nu-i facem public numele pana la castigarea alegerilor", a adaugat Popescu.



Echipa lui Gica Popescu la FRF, o combinatie intre vechi si nou