Alegeri FRF 2014

Dragomir il ataca pe Gica Popescu: “Are doua mari tinichele de coada”. Ilie Dumitrescu ii da replica: "Cu mine la LPF nu plecati niciodata"

Dumitru Dragomir nu scapa niciun moment prilejul de a-l ataca pe Gica Popescu, unul dintre candidatii la presedintia Federatiei Romane de Fotbal.

“Nicio sansa nu are Avram in fata lui Gica Popescu. Nicio sansa daca nu se unesc toti impotriva lui Gica Popescu. Popescu este foarte vulnerabil, altfel intervine politicul si va fi pus de politic”, a spus Dragomir la Digi Sport. 

“El are doua tinichele de coada foarte grele si daca cineva speculeaza treaba asta nu se mai baga nici politicul. El este un informator al Securitatii dovedit si a trecut granita cu milionul in valiza. El asa e un tip elegant, vorbeste bine si are o echipa redutabila cu oameni grei”, a adaugat Dragomir.

Fostul presedinte al LPF a mai spus ca Gica Hagi ar fi trebuit propulsat sa candideze pentru sefia FRF: “Cu Hagi candidat nu se mai baga nimeni. Hagi e curat, n-are tinichele de coada”.

"Tot Mircea Sandu va conduce Federatia. Mircea Sandu cu Adalbert Kassai si cu Mihalache. Nu o sa conduceti voi", i-a spus Dragomir lui Ilie Dumitrescu, aflat in studioul Digi Sport, si unul dintre oamenii din echipa lui Gica Popescu.

Ilie Dumitrescu i-a replicat lui Dragomir: "Va respect prea mult si ati facut lucruri extraordinare pentru Liga. Daca eu veneam presedinte la Liga, dumneavoastra nu plecati niciodata. Noi, aceasta echipa, si fotbalul romanesc are nevoie de experienta de Mircea Sandu".

Algerile pentru alegerile FRF vor avea loc la 5 martie.



Dragomir il ataca pe Gica Popescu: “Are doua mari tinichele de coada”. Ilie Dumitrescu ii da replica: "Cu mine la LPF nu plecati niciodata"