Alegeri FRF 2014

Dragomir, atac dur la Gica Popescu: “E terminat. Pe ce pune mana distruge”

Dumitru Dragomir a lansat, marti, un atac asupra lui Gica Popescu, candidatul creditat cu cele mai mari sanse la castigarea alegerilor pentru presedintia FRF.

Nu ca ar fi primul om de fotbal care il ataca pe Popescu, dar cuvintele lui Dragomir au greutatea unui fost presedinte al LPF care incearca in prezent sa se repozitioneze pe esicherul polilor de putere din fotbalul romanesc.

Dragomir pune la indoiala capacitatea manageriala a lui Popescu si aduce in discutie esecurile acestuia in scurta cariera de conducere pe care a avut-o.

“Ca manager, Gica Popescu nu stie sa faca nimic. Poate doar sa mearga pe strada stie, ca altceva nu cred. La Craiova un fiasco, la Targoviste un fiasco, la Calafat un fiasco (n.r. - Scoala de Fotbal ce-i poarta numele), complexul dintr-un cartier bucurestean este vai mama lui! L-a inchis. I-au luat elicopterele si i-au vandut casa”, a spus Dragomir la Radio Gsp.

Fostul presedinte al LPF nu uita sa-l atace, indirect, prin Popescu, si pe Mircea Sandu, cel care l-a propulsat pe Gino Iorgulescu sa candideze la alegerile de la LPF.

“Gica Popesc e terminat. Pe ce pune mana distruge. Nu poate impresiona cu nimic, poate doar ca are sustinerea lui Mircea Sandu si a politicului. Se lauda peste tot ca-l scapa de condamnare”, a mai spus Dragomir.

Fostul presedinte al LPF mai este de parere ca fotbalul romanesc trebuie condus de manageri si nu de fotbalisti, cu trimitere directa la echipa de fosti internationali formata in jurul lui Popescu.



Dragomir, atac dur la Gica Popescu: “E terminat. Pe ce pune mana distruge”