Euro 2012

Grecii sunt din nou furati

Grecia a fost din nou privata de arbitraj, marti seara, în meciul contra Cehiei, dupa ce în prima partida de la EURO 2012 elenii fusesera de asemenea defavorizati.

Grecia a avut un gol anulat în minutul 41 cu Cehia. Reusita lui Fotakis, cu capul, a fost negata de arbitrul de centru pe motiv de ofsaid. Decizia a fost la limita, fiind poate vorba de milimetri, nici macar centimetri, o faza în care credit trebuia dat atacantului.

Golul lui Fotakis venea la scorul de 2-0 pentru cehi.

Grecia a avut în primul meci cu Polonia un penalty neacordat si un om eliminat prea usor Polonia - Grecia 1-1

Daca aceasta actiune poate a fost discutabila, în repriza a doua, la 2-1 pentru Cehia, Gekas a fost angajat în careu cu o minge buna, iar de data aceasta arbitrul asistent a vazut ofsaid. Privind reluarea nu a putut fi vorba de asa ceva.

La finalul meciului cu Cehia, un grec a cazut în careu, iar arbitrul a aratat prompt fault în atac. Nu a fost penalty, dar nici fault în atac, însa arbitrul a dat semnalul clar ca elenilor li se neaga tot.

Grecia are motivele sa fie nemultumita de arbitraj la acest turneu final, fiind pâna acum echipa cea mai nedreptatita, pe fondul unui fotbal bun aratat de jucatorii eleni.

În meciul cu Polonia, egalul care a deschis EURO 2012, au fost de asemenea doua faze controversate, decise contra elenilor, iar acestia au reusit un egal marcînd în inferioritate numerica.



Grecii sunt din nou furati