Euro 2012

Foto: Balotelli si noaptea lui cea mare

Vedeta Italiei de la EURO 2012, Mario Balotelli, a aparut în presa straina într-o fotografie care îl arata simtindu-se (prea) bine în vacanta, dupa finala competitiei.

Dati click pe imaginea de mai sus pentru marire.

Balotelli a fost fotografiat la bustul gol alaturi de o blonda care îi facea masaj, în timp ce el bea sampanie direct dintr-o sticla sau fuma tacticos o narghilea.

„S-a suparat cineva de modul în care m-am bucurat la al doilea gol din meciul cu Germania? Au fost doar invidiosi pe corpul meu perfect” Balotelli, dupa Italia -Germania

Balotelli este unul dintre fanii imaginilor în care este înfatisat la bustul gol. Cu un fizic exceptional, sculptat precum o statuie romana de abanos, Balotelli a dat imaginea serii la semifinala EURO 2012 dintre Italia si Germania. El a ramas nemiscat, cu muscii încordati, dupa ce a marcat al doilea gol în poarta nemtilor.

Dupa meci a spus ca aceia care l-au criticat pentru acest gest au fost invidiosi pe fizicul lui.

Filosofia lui Balotelli este ca „postasul aduce scrisori si nu se bucura când le lasa în cutie, îsi face doar meseria. La fel si eu, sunt atacant, îmi fac treaba, aduc goluri”.



Foto: Balotelli si noaptea lui cea mare