Baschet

Steaua pierde al doilea meci consecutiv in FIBA Europe Cup

Steaua CSM Bucuresti nu se regaseste in actualul sezon al cupelor europene si marti seara a suferit a doua infrangere la rand in FIBA Europe Cup.

Stelistii au cedat pe teren propriu, in Sala Polivalenta din Bucuresti, in fata formatiei bulgare Lukoil Academic Sofia, cu 76-80.
 
Dupa un prim sfert dominat de Steaua si castigat, cu 17-15, urmatoarele doua sferturi au fost dezastruoase pentru echipa militara (17-23 si 13-21).
 
Steaua a incercat sa revina in ultimul sfert, dar nu a reusit sa recupereze mai mult de opt puncte.

Rezultatul este cu atat mai surprinzator cu cat in urma cu doar trei zile Steaua o invingea pe CSM Oradea, campioana Romaniei, cu 90-86, in campionat. Oradenii i-au eliminat pe cei de la Lukoil Academic in turul 2 preliminar al Basketball Champions League.
 
Sarbul Nikola Jevtovic a fost cel mai bun jucator de la Steaua, cu 21 de puncte si 7 recuperari, in timp ce de la oaspeti s-a remarcat Stephen Zack, un american de 2.11 metri, care si-a trecut in cont 19 puncte si 11 recuperari.
 
In prima partida a Grupei F Steauaa pierdut in deplasare cu Prievidza din Slovacia, scor 78-69.Steaua pierde al doilea meci consecutiv in FIBA Europe Cup