Baschet

Calificare în sferturile Eurocup pentru U-BT Cluj

Sursă foto: https://www.facebook.com/ubtcluj

Campioana României U-BT Cluj a pierdut ultimul meci din faza grupelor în Eurocup, dar a obținut calificarea în sferturile de finală prin jocul favorabil al rezultatelor.

În ultima partidă din Grupa B, cei de la U-BT Cluj au fost învinși în deplasare de echipa lituaniană Lietkabelis Panevezys, cu 92-87 (52-46).

Un rezultat care o lăsa pe ”U” la mâna rezultatului partidei dintre Buducnost Podgorica și Gran Canaria, deținătoarea trofeului.

Echipa din Muntenegru a contrazis calculele hârtiei și a câștigat meciul de pe teren propriu, cu 90-77, trimițând campioana României în sferturile de finală.

U-BT Cluj a încheiat pe locul secund cu un bilanț de 13 victorii și 5 înfrângeri, grupa fiind câștigată de JL Bourg (14-4).

Echipele clasate pe locurile 3-6 în cele două grupe din Eurocup vor juca încrucișat în optimi pentru completarea tabloului sferturilor de finală.

Este pentru al doilea an consecutiv când U-BT Cluj evoluează în Eurocup, a doua competiție ca valoare din baschetul masculin european, la debut campioana României clasându-se pe locul nouă.



Calificare în sferturile Eurocup pentru U-BT Cluj