NBA

In numele lui Kobe Bryant! Lakers, victorie in Cleveland

Sursă foto: https://twitter.com/Lakers_NationFR/

La un an de la tragica disparitie dintre noi a legendarului Kobe Bryant, Los Angeles a obtinut victoria pe terenul lui Cleveland Cavaliers, in sezonul regular din NBA.

LeBron James a facut spectaculos impotriva fostei sale echipe, trecandu-si in cont nu mai putin de 46 de puncte (21 dintre acestea in ultimul sfert).

A fost prima aparitie a lui LeBron James pe parchetul salii din Cleveland dupa mai bine de doi ani.

Anthony Davis a contribuit si el cu 17 puncte la succesul campioanei sezonului trecut din NBA.

Los Angeles Lakers ajunge la zece victorii consecutive in deplasare, pastrandu-se neinvinsa pe teren strain in actualul sezon.

Meciul de luni noapte a avut o insemnatate aparte, fiind programat la un an distanta de la moartea lui Kobe Bryant in urma unui accident de elicopter. Avea doar 41 de ani si alaturi de el a mai murit si Gianna, fata lui in varsta de 13 ani.

Statistica

La 36 ani si 26 de zile, LeBron James cel mai varstnic jucator al lui Lakers care marcheaza 40 de puncte intr-un meci de cand Kobe Bryant marca 60 de puncte in ultimul sau meci al carierei. Legendarul jucator al lui Lakers avea atunci 37 ani si 234 de zile.

Antrenorul Frank Vogel le-a acordat jucatorilor lui Lakers zi libera marti pentru a marca fiecare cum crede mai bine momentul dedicat lui Kobe Bryant.

In urma cu un an, chiar inainte de tragicul accident care i-a curmat viata lui Bryant, LeBron James il depasea pe cel supranumit "Black Mamba" la numarul de puncte marcate in cariera chiar intr-un meci cu Philadelphia.

Ca o coincidenta, Lakers vor juca urmatorul meci, miercuri, impotriva lui Philadelphia 76-ers, in orasul natal al lui Bryant.

La meciul din Cleveland au asistat 2.000 de spectatori in conditiile in care Rocket Mortgage FieldHouse are o capacitate de 18.000 de locuri.



In numele lui Kobe Bryant! Lakers, victorie in Cleveland