NBA

Fiul lui LeBron James a fost externat. Audio: Apelul de la 911

Sursă foto: https://twitter.com/TheDunkCentral

Bronny James, fiul baschetbalistului LeBron James, a suferit un stop cardiac la începutul săptămânii în timpul unui antrenament.
Băiatul lui LeBron James, Bronny, a suferit un stop cardiac

În vârstă de doar 18 ani, Bronny James a fost transportat de urgență la cel mai apropiat spital și plasat în secția de terapie intensivă.

Oficialii Cedars-Sinai Medical Center au anunțat că Bronny a fost externat și că se odihnește acasă alături de familia lui.

Surse au afirmat pentru TMZ Sports că un apel la numărul de urgențe din SUA, 911 a fost făcut luni la 9:26 de la Sala Galen Center, locul unde echipa lui Bronny joacă și antrenează. Jucătorul în vârstă de 18 ani, care era inconștient, a fost dus cu ambulanța la spital.

TMZ a publicat vineri și convorbirea telefonică, aceasta putând a fi ascultată aici. Persoana care a sunat la 991 se aude pe audio spunând: „Avem nevoie de o ambulanță acum”.

A fost un Cod 3 medical - în SUA înseamnă luminile și sirenele ambulanței pornite - care semnifică gravitatea urgenței.

Bronny este un talent în ascensiune în sportul său și este de așteptat să ajungă în NBA. El a călcat pe urmele tatălui său și a concurat în competiția de slam dunk de la liceu, în martie.



Fiul lui LeBron James a fost externat. Audio: Apelul de la 911