Baschet

Giannis Antetokounmpo a stabilit un nou record pentru Bucks

Sursă foto: https://twitter.com/Giannis_An34

Jucătorul grec Giannis Antetokounmpo a stabilit un nou record de puncte marcate pentru Milwaukee Bucks, în NBA.

Cu cele 64 de puncte marcate în meciul cu Indiana Pacers, Giannis Antetokounmpo a devenit jucătorul cu cele mai multe puncte marcate într-un meci, semnând astfel o nouă pagină de istorie pentru echipa Milwaukee Bucks.

În vârstă de 29 de ani, Giannis Antetokounmpo a doborâr recordul de 57 de puncte care aparținea lui Michael Redd și care fusese stabilit în anul 2004.

Milwaukee Bucks s-a impus cu 140-126 în fața celor de la Indiana Pacers și rămâne pe locul doi în clasamentul Conferinței de Est a NBA.

Starul elen a fost implicat într-un mele la finalul meciului, în tentativa de a păstra pentru sine mingea de joc.

Într-o altă partidă de miecuri noapte, Los Angeles Lakers a provocat a 18-a înfrângere consecutivă celor de la San Antonio Spurs (122-119), meci în care Anthony Davis a marcat 37 de puncte.

Pentru Spurs cel mai bun marcator a fost tânărul francez Victor Wembanyama, noua senzație a baschetului din NBA, cu 30 de puncte.

Cu 41 de puncte și 11 recuperări, Joel Embiid a ghidat-o pe Philadelphia 76ers spre victorie în meciul cu Detroit Pistons, scor 129-111. Pentru Pistons este a 21-a înfrângere consecutivă.

 


Giannis Antetokounmpo a stabilit un nou record pentru Bucks