Baschet

Asesoft a transferat un jucator care a activat in NBA

Campioana CSU Asesoft Ploiesti s-a intarit, vineri, prin aducerea lui Rawle Marshall, jucator care a bifat doua sezoane in NBA, cea mai puternica liga de baschet din lume.

In varsta de 31 ani, Marshall a evoluat timp de doua campionate pentru Dallas Mavericks si Indiana Pacers intre 2005 si 2007.

Americanul de 2.01 metri a trecut apoi oceanul in Europa si a aparat culorile cluburilor Hemofarm Vrsac, alaturi de care a evoluat in fosta Cupa ULEB, dupa care a mai trecut pe la Cibona Zagreb, Lokomotiv Rostov, Asvel Lyon, Valencia si PAOK Salonic.

Cu echipa din Lyon a jucat in Euroliga, cea mai tare competitie europeana, iar la ultimele doua a evolueat in Eurocup, competitia din care face parte in acest sezon si Asesoft.

Mutarea celor de la Asesoft a fost realizata in regim de urgenta dupa ce Jonte Flowers s-a accidentat grav la tendonul ahilian in meciul cu turcii de la Pinar Izmir.

Marshall are sansa debutului la Asesoft saptamana viitoare cand ploiestenii intalnesc in deplasare pe Igokea Alexandrovac in Eurocup.



Asesoft a transferat un jucator care a activat in NBA