Anti-Titlul zilei

ANTI-TITLUL ZILEI Ipoteza-soc: Lucian Bute SE RETRAGE din BOX

Am inceput din weekend o noua rubrica pe site, numita `Antititlul zilei` in care vom arata cum cititorii sunt zilnic pacaliti cu cate un titlu fals, stirea fiind de fapt cu totul alta. Incercam astfel sa educam cititorii, dar in primul rand  pe cei care scriu stirile pe la noi. Avem nou material luni, dupa cel cu Nicolita, care traieste cu cosmar si e foarte trist.

Ipoteza-soc: Lucian Bute SE RETRAGE din BOX este titlul care atrage atentia, iar cititorul este pacalit cand afla detaliile.

In fapt, este vorba despre posibilitatea enuntata de Rudel Obreja, nici macar de Bute, care spune ca pugilistul s-ar putea retrage in cazul in care pierde si meciul cu Jean Pascal.

Acest lucru este clarificat in stire, desi initial titlul induce ideea unei retrageri imediate a lui Bute.

Nu e nimic nou sau nimic surprinzatori ca Bute s-ar putea retrage dupa meciul cu Pascal. Nu ar mai avea nici o optiune in cariera de profesionist. Meciul cu Pascal este, asa cum am scris si noi , unul de totul sau nimic pentru Lucian Bute. El mai are o ultima sansa, daca va castiga, sa il intalneasca pe Froch, un meci care l-ar putea retrage oricum, in glorie sau in genunchi.

Altfel, mai poate continua, dar se va zbate in anonimat sau se va lupta din amintiri.



ANTI-TITLUL ZILEI Ipoteza-soc: Lucian Bute SE RETRAGE din BOX