Anti-Titlul zilei

Ploua cu Antititluri pe tema Halep: "BREAKING NEWS. Ce surpriza! O veste de ultima ora de la Paris, unde Simona Halep TREBUIA sa joace in sferturi contra rusoaicei Kuznetsova!"

Simona Halep se vinde bine in aceste zile pe siteurile care dau teapa. Dupa "anuntul" de zilele trecute despre Simona Halep, acum ploua cu pacaleli care o au in centru pe jucatoarea noastra.

"Ghinion pentru SIMONA HALEP la Roland Garros! Ce s-a intamplat pe teren!" titreaza un site din Romania, bineinteles fara detalii.

"BREAKING NEWS. Ce surpriza! O veste de ultima ora de la Paris, unde Simona Halep TREBUIA sa joace in sferturi contra rusoaicei Kuznetsova!" este campionul antititlurilor de azi.

La click se poate citi de fapt ca este vorba despre o banala ploaie care a amanat startul meciului ei.

Ca si la "anuntul" de zilele trecute, ce poate crede cititorul cand vede un asemenea titlu? Evident, ca Halep a patit ceva, s-a accidentat pe teren sau a abandonat intr-un meci pe care toata lumea il stie important.

Te-ai intepat si tu?

[news-107381]Ploua cu Antititluri pe tema Halep: "BREAKING NEWS. Ce surpriza! O veste de ultima ora de la Paris, unde Simona Halep TREBUIA sa joace in sferturi contra rusoaicei Kuznetsova!"