Anti-Titlul zilei

ANTI-TITLUL ZILEI Gigi Becali va zA¢mbi din nou dupAƒ vestea asta. PrimeAŸte un ajutor nesperat de la cel mai A®nalt nivel

Un titlu care nu il face pe Becali sa zambeasca, ci pe noi.

Vestea minunata care il va face pe Becali sa zambeasca vine de la Victor Ponta si este urmatoarea:

a€zSper sAƒ n-ajungAƒ nicio valizAƒ pe masa UEFA. AZnteleg cAƒ banii s-au confiscat, sunt bine-veniA£i la buget! Nu doar ca stelist, dar ca romA¢n, A®mi doresc ca Steaua sAƒ rAƒmA®nAƒ A®n Divizia A. Nu vAƒ supAƒraA£i pe mine, dar Steaua este un fenomen social. La cA¢te necazuri avem, dacAƒ ni se ia AŸi aceastAƒ plAƒcere ar fi foarte rAƒu. Nu cunosc AŸi nu am atribuA£ii pe partea de legislaA£ie europeanAƒ, dar a fost sancA£ionat patronul, nu AŸi echipaa€.

Daca voi vedeti ceva de zambit aici sa ne anuntati si pe noi.

Si, ca sa ii dam noi un motiv real de zambet patronului incarcerar al Stelei, ii reamintim ca acelasi Victor Ponta a declarat doar cu cateva ore inainte de condamnarea lui Becali din Dosarul Terenurulor MApN ca il simpatizeaza pe Becali. Erau niste cuvinte spune pe holurile Parlamentului, acolo unde la scurt timp Becali a aflat ca are de executat trei ani.

Noi credem ca, din contra, Becali are doar motive de plans daca Ponta a spus asa ceva. Pentru ca sunt cele mai mari sanse sa fie invers.



ANTI-TITLUL ZILEI Gigi Becali va zA¢mbi din nou dupAƒ vestea asta. PrimeAŸte un ajutor nesperat de la cel mai A®nalt nivel