Fotbal American

Echipa Buffalo Bills a postat primele imagini cu Damar Hamlin oferind declarații

Damar Hamlin, jucătorul căzut pe teren în NFL pe data de 3 ianuarie 2023 a apărut pentru prima oară în niște imagini video oferind declarații, după ce fusese în centrul unei controverse duminica trecută, pe 22 ianuarie, când apăruse în vizită la stadion fără să i se vadă mai deloc fața.

Clubul Buffalo Bills a postat pe Twitter imaginile de mai jos. Versiunea mai scurtă apare și pe contul lui Hamlin. Ambele conturi au înregistrat peste 30 de milioane de vizualizări pentru acest clip, Bills peste 10 milioane, Damar peste 20. În clip Damar mulțumește tuturor, pe rând, pentru susținere și suport.

 

 

Clipul ar trebui să pună capăt speculațiilor conform cărora Hamlin ar fi decedat pe teren sau se află într-o stare de sănătate proastă, așa cum mulțu utilizatori de pe Twitter afirmă.

Motivul ascunderii stării de sănătate a lui Hamlin, tot conform unor voci de pe Twitter, ar fi că Bills, NFL și alte entități cu interese ar dori să nu creeze o polemică despre siguranța injecțiilor mRNA, într-un moment în care mulți oameni tineri mor subit în somn sau cad brusc din picioare.

La acestă oră, medicii care l-au tratat pe Hamlin nu au oferit diagnosticul și nici cauza căderii de pe teren.



Echipa Buffalo Bills a postat primele imagini cu Damar Hamlin oferind declarații