Fotbal American

Patrick Mahomes anunță o nouă hegemonie în NFL. Sezonul următor Chiefs vor încerca imposibilul

Sursă foto: https://twitter.com/NFLonCBS

La cei 28 de ani ai săi, Patrick Mahomes a devenit a devenit al șaselea quarterback din istoria NFL care a câștigat de trei ori Super Bowl.

Kansas City Chiefs câștigă al doilea Super Bowl consecutiv. Victorie după prelungiri cu San Francisco 49ers

Principalul pasator al echipei Kansas City Chiefs anunță că formația sa nu se va opri aici și că în anii următori campionatul va fi în continuare dominat de echipa lui Andy Reid.

”Vreau să îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru asta. El ne-a testat şi ne-a făcut mai buni. Sunt mândru de băieţii mei. Să lupţi, să rămâi concentrat şi să continui să crezi, aceasta este cheia. Nu ştii niciodată cum vor decurge lucrurile.

”Este incredibil, legendar. Este începutul unei dinastii, dar nu am terminat încă. Suntem o echipă tânără. Nu avem nicio intenţie să ne oprim aici, vom continua pe această cale. Vom sărbători în seara asta şi apoi la paradă. Dar, după aceea, voi face tot ce-mi stă în putinţă pentru a juca din nou în acest meci anul viitor şi voi încerca să câştigăm three-peat”, a declarat Mahomes, declarat MVP la finala cu San Francisco 49ers.

Kansas City Chiefs a devenit doar a opta echipă din istorie care triumfă doi ani la rând în Super Bowl.

Până acum niciodată nu s-a întâmplat ca vreo formație să reușească tripla consecutivă.

Super Bowl LVIII disputat în Las Vegas a fost câștigat de Chiefs în fața lui 49ers, cu 25-22, după o repriză de prelungiri.

49ers au condus cu 10-0 în primul sfert și au intrat cu 10-3 la pauza mare.

Concertul lui Usher a avut menirea de a-i trezi la realitate pe cei de la Chiefs, care au întors scorul în urma unui sfert al treilea încheiat cu 10-0.

La finalul timpului regulamentar tabela a arătat 19-19 și astfel s-a intrat în prelungiri.

Mahomes a găsit pasa pentru touchdown-ul victoriei cu patru secunde înaintea finalului timpului suplimentar.Patrick Mahomes anunță o nouă hegemonie în NFL. Sezonul următor Chiefs vor încerca imposibilul