Cupa Mondiala de Rugby 2007

'Stejarii' vor sa limiteze proportiile dezastrului

Echipa nationala de rugby a Romaniei joaca sambata, de la ora 14:00, ultima sa partida de la Campionatul Mondial Franta 2007, contra redutabilei grupari a Noii Zeelande. All Blacks vor sa faca record de scor cu noi, insa Stejarii promit sa se tina tari.
Managerul Robert Antonin a declarat, joi, la Agen, ca reprezentativa de rugby a Romaniei va incerca sa nu se faca de ras in meciul cu Noua Zeelanda, din grupa C a Cupei Mondiale, aliniind "cea mai buna echipa posibila".

"Am facut cea mai buna echipa posibila. Obiectivul este clar, sa jucam cu placere si sa seducem publicul, la fel cum a facut Portugalia in meciul cu All Blacks, de la Lyon. Sa joci cu Noua Zeelanda este un moment special, cu atat mai mult la Cupa Mondiala. Vom incerca sa savuram la justa valoare acest moment si sa nu se facem de ras", a declarat Robert Antonin.
 
Ionut Dimofte, despre cum e sa joci impotriva lui Dan Carter (2005 IRB Player of the Year): "Este o mare onoare pt mine sa joc impotriva Noii Zeelande si sa fiu adversar direct cu Daniel Carter. Jucand impotriva unor astfel de jucatori vei avea intotdeauna ceva de invatat."
 
Stefan Ciuntu, debutant: "Sa debutez pentru Romania este o bucurie foarte mare. Sa debutez insa intr-un astfel de meci, este poate cea mai mare fericire. Voi incerca sa onorez asa cum trebuie prima mea selectie si sper ca echipa sa raspunda foarte bine provocarii venite din partea lui All Blacks."
 
Marius Tincu: "Un meci cu cei mai buni din lume este un moment unic in viata si in cariera oricarui rugbyst. Respectam din plin valoarea adversarului, dar asta nu inseamna ca nu vom lupta. Vom merge pana la capat si vom da o cat mai buna replica."
 
Radu Constantin


'Stejarii' vor sa limiteze proportiile dezastrului