Cupa Mondiala de Rugby 2007

Socol: "Suntem multumiti ca am marcat un eseu cu Noua Zeelanda"

Capitanul Sorin Socol a declarat, sambata, ca jucatorii din reprezentativa de rugby a Romaniei sunt multumiti ca au reusit sa marcheze un eseu in meciul cu Noua Zeelanda, pierdut de romani cu scorul de 8-85, in grupa C a Cupei Mondiale, informeaza AFP.

"Suntem multumiti ca am marcat un eseu. Am avut alte ocazii, dar nu am stiut sa le concretizam. Este pacat. Daca vrem sa comparam acest meci cu cel cu Scotia, este o mare diferenta. Chiar daca scorul este mare, noi am dat totul, am incercat sa facem ceva. Am simtit ca pe teren, in tusa, All Blacks sunt ca toata lumea, iar la gramada am reusit sa-i depasim o data sau de doua ori", a spus Socol.

Managerul Robert Antonin a declarat ca pentru jucatorii romani a fost o experienta minunata. "La finalul meciului, cinci jucatori din aparare aveau mai putin de 20 sau 21 de ani. Este un lucru ce ne da speranta pentru Cupa Mondiala din 2011. Romania este la o cotitura a istoriei sale cu jucatori precum Sorin Socol, care va fi mai in varsta in 2011, si cu jucatori care vin din urma, dar care vor fi afectati daca nu disputa competitii de nivel inalt pana atunci. Fara partide nationale si internationale de nivel inalt, ei nu vor progresa", a spus Antonin.

Reprezentativa Romaniei a pierdut, sambata, la Toulouse, in fata echipei Noii Zeelande, cu scorul de 8-85 (5-36), intr-o partida contand pentru grupa C a Cupei Mondiale, ultima a "tricolorilor" la aceasta editie a Cupei Mondiale.

Mediafax



Socol: "Suntem multumiti ca am marcat un eseu cu Noua Zeelanda"