Cupa Mondiala de Rugby 2007

Scotia vrea o minune cu Argentina

Selectionata de rugby a Scotiei, una din cele trei echipe din Europa ajunse in sferturile de finala ale Cupei Mondiale, are un meci extrem de greu contra Argentinei.
Scotia joaca duminica, pe Stade de France, contra Argentinei, o formatie care a castigat fara infrangere o grupa din care au facut parte alte doua echipe venite din Turneul celor sase Natiuni, Franta si Irlanda.

Mai mult, Argentina a castigat cinci din cele sase intalniri cu Scotia de pana acum si ultimele trei intalniri care au avut toate loc pe stadionul Murrayfield, gazda scotienilor.

Totusi, antrenorul Mike Hadden crede intr-o minune si a anuntat deja echipa de start, R. Lamont - S. Lamont, Webster, Dewey, Paterson - Parks, Blair - Hogg, Taylor, White (cpt) - Hamilton, Hines - Murray, Ford, Kerr.

Felipe Contepomi revine dupa o raceala

Argentinianul Felipe Contepomi, cel mai bun transformeur al echipei sale de la Cupa Mondiala, si-a revenit dupa o raceala si va fi titular in echipa care infrunta Scotia in sferturile de finala.

Tehnicianul Marcelo Loffreda va utiliza in meciul cu Scotia de duminica, de pe Stade de France, o echipa aproape standard, Corleto - Borges, M. Contepomi, F. Contepomi, Agulla - Hernandez, Pichot (cpt) - J. Lobe, Longo, Ostiglia - Albacete, C. Lobbe - Scelzo, Arocena, Roncero.

Argentina a castigat o grupa a mortii cu Irlanda si Franta, iar elevii lui Loffreda nu concep sa nu treaca de Scotia si sa nu ajunga in semifinalele unei Cupa Mondiale de rugby pentru prima data in istorie.

Pichot si compania doresc astfel sa faca fericita o intreaga Argentina care a fost de acord cu mutarea orei de start a marelui derby de fotbal, Boca Juniors - River Plate, pentru a urmari si meciul de rugby dintre Argentina si Scotia.

Amos News


Scotia vrea o minune cu Argentina