Cupa Mondiala de Rugby 2007

Hadden considera ca Romania este mai buna decat Portugalia

Antrenorul nationalei de rugby a Scotiei, Frank Hadden, apreciaza ca Romania este mai buna decat Portugalia, dupa ce echipa sa a invins ambele echipe la turneul final al Cupei Mondiale, informeaza Sky Sports.
"Sunt fericit pentru multe reusite din jocul nostru, in special pentru defensiva, care a reusit sa-i tina departe de butul nostru pe romani. Ma bucur ca apararea noastra este una solida in perspectiva urmatoarelor doua jocuri din grupa", a declarat Hadden.
 
Selectionerul scotian a mai adaugat ca dupa ce a intalnit atat Portugalia cat si Romania in primele doua jocuri, 'Stejarii' i-au lasat o impresie mai buna decat lusitanii.
 
"Este un scor comparabil cu cel de ultima data (n.r. - 48-6, in luna noiembrie). Insa nu a fost aceeasi echipa a Romaniei. Acum ei au fost mai puternici. Romanii sunt mai buni decat portughezii. Progresam la fiecare meci pe care il disputam. Sunt convins ca duminica ne vom face tara mandri, in meciul cu Noua Zeelanda", a mai adaugat Hadden.
 
Capitanul reprezentativei Scotiei, Jason White, s-a declarat la randul sau foarte bucuros de victoria cu Romania, considerand ca aceasta s-a dovedit, asa cum era de asteptat, 'un adversar dificil'.
 
Scotia a invins Portugalia cu 56-10 si Romania cu 42-0, dar adevaratele teste pentru 'ciulini' abia acum vor veni, urmatorul adversar fiind unul de cu totul alt calibru. Pe Murrayfield din Edinburgh vor poposi All Blacks, meciul fiind programat, duminica, cu incepere de la ora 18.
 
Onlinesport


Hadden considera ca Romania este mai buna decat Portugalia