Cupa Mondiala de Rugby 2007

Daniel Carter nu joaca impotriva Romaniei

Selectionata de rugby a Romaniei isi incheie sambata evolutia de la Cupa Mondiala din Franta cu meciul spectacol sustinut impotriva celei mai puternice echipe din lume, Noua Zeelanda.

Anuntat initial titular pentru meciul cu Romania, uvertura Daniel Carter nu va mai fii nici macar rezerva, cel mai bun jucator din lume in 2005 accidentandu-se la unul din ultimele antrenamente.

Locul lui Daniel Carter in echipa de start va fi luat de Luke McAllister, in timp ce pe banca de rezerve a fost trecut Doug Howlett, unul dintre cei mai buni marcatori de eseuri atat de la actualul turneu final cat si din nationala Noii Zeelande.

In schimb, in tabara Romaniei a intervenit o schimbare la banca de rezerve, Catalin Dascalu fiind preferat in cele din urma in locul lui Dan Vlad.

Partida Romania - Noua Zeelanda se disputa sambata, de la ora 14.00, ora Romaniei, la Toulouse, si se anunta a fi un galop de sanatate pentru All Blacks in ciuda numeroaselor schimbari aparute in echipa neo-zeelandeza dupa meciul considerat de foc cu Scotia.

Amos News



Daniel Carter nu joaca impotriva Romaniei