GoPro

Colectia GoPro 2015: O camera noua, preturi noi

GoPro si-a diversificat in aceasta toamna gama de produse, iar modelul recent lansat, Hero 4 Session, are o promotie atractiva. 

HERO4 Session este un GoPro simplificat, are  un design submersibil elegant si control cu un singur buton. La acest moment, pe site-ul GoPro Romania modelul Session este redus cu 500 de lei.

HERO+  este recent lansat de asemenea si este GoPro-ul perfect pentru entry-level. Acum are Wi-Fi incorporat. Filmeaza Video 1080p60 si Foto 8MP.

Detalii aici, pe siteul oficial al GoPro Romania, acolo unde beneficiati pe langa produse de incredere si de profesionalism la nivel de consultanta si sprijin in luarea celei mai bune decizii, lucruri pe care nu le gasiti in magazinele online generaliste, cele care intermediaza orice, "la gramada". 

Camerele GoPro sunt extrem de versatile, stabile, usor de folosit si ofera o calitate excelenta a imaginii. Ele pot filma experiente personale din orice, de la sportul practicat de performanta sau de distractie (fotbal, ciclism, inot etc),  la vacante, aniversari, calatorii auto, concerte, animale de companie etc.

GoPro Romania vinde si dronele DJI.Colectia GoPro 2015: O camera noua, preturi noi