GoPro

GoPro Session - camera video ideala pentru timpul liber (video)

Vine vacanta de vara, iar inregistrarea timpului liber pentru a revedea ulterior momentele este pentru multi o prioritate. Telefoanele mobile par ca iti fac treaba, dar doar atat, par. Camerele GoPro ajung acolo unde nici un telefon nu poate, iar calitatea imaginii este net superioara. GoPro Romania  deruleaza o promotie prin care modelul Session costa cu 1.000 de lei mai putin.

Cea mai accesibila camera video de la GoPro Hero 4 este modelul Session. In forma de cub, ea este rezistenta la apa fara vreo protectie suplimentara pana la 10 metri adancime. Filmeaza full hd (1080p) cu 60 de cadre pe secunda. Este cea mai rezistenta camera dintre modele GoPro.

Vine la pachet cu prinderi pentru a o atasa de casca de la bicicleta, de parbrizul masinii sau pur si simplu pentru a o pozitiona pe o suprafata plana fara ca ea sa cada de pe pozitie.

De asemenea, realizeaza fotografii de 8 MP, foto in rafala 10 fps  si Time lapse la intervale de  0.5-60 secunde. Detalii complete sunt aici.

Beneficieaza de unghiul cel mai larg de filmare (Superview)  de la GoPro, prin care nu ratezi nimic din jur.

Camera este disponibila direct de la importatorul GoPro Romania, cu pretul de 990 de lei, desi initial fusese lansata la 1.935 de lei. Pretul este foarte competitiv, acelasi ca pe Amazon.co.uk, dar acesta se mareste adaugand transportul, plus ca nu beneficiaza de garantie in Romania. 

GoPro, o alegere de calitate

Ca utilizator de GoPro de aproape 2 ani, onlinesport.ro recomanda camerele GoPro pentru orice activate pe care vrei sa o filmezi in timpul liber si nu numai.

De la filmarile cu familia (zile de nastere, in aer liber, cu bicicleta etc) secvente la mare sub apa, in vacanta, in masina, pe timp de noapte, la toate activitatile posibile de sport GoPro ofera o calitate ireprosabila de sunet si imagine. Iar un plus important sunt priderile camerei, practic camera se poate atasa solid de orice, de la ghidonul bicicletei, la parbrizul masinii, pe casca, de bete telescopice si pana la propriul piept (cu un ham special). 

GoPro Hero 4 este folosita inclusiv pentru montaje profesionale de sport.

Modele GoPro 4 Hero Black sunt scumpe, dar cel Hero 4 Session ofera calitate la un pret decent, iar investia se amortizeaza oricum, fiind un obiect de care te folosesti ani de zile. 



GoPro Session - camera video ideala pentru timpul liber (video)