Golf

Woods, tradat din nou de propriul organism

Dupa un inceput de sezon promitator, fostul lider mondial Tiger Woods a fost lovit din nou de ghinionul accidentarilor.
Jucatorul american a fost nevoit sa se retraga, duminica, in timpul rundei finale a Campionatul Mondial de Golf de la Doral (Florida), dupa ce a resimtit dureri la tendonul lui Achile.

“Am simtit o durere la tendonul piciorului stang in timpul incalzirii de dimineata, care a devenit din ce in ce mai accentuata pe masura evolutiei in turneu.

“Dupa lovitura de tee la a 12-a am hotarat ca trebuie sa ma retrag. In trecut as fi continuat turneul, dar de aceasta data am decis sa fac ceea ce este necesar”, a declarat Woods intr-un comunicat oficial.

Accidentarea suferita de Woods la Doral este la fel cu cea care l-a scos pe american in urma cu un an de la Masters. Tiger a lipsit atunci trei luni din circuit ratand prezenta la doua turnee majore.

Deocamdata nu se cunoaste gravitatea accidentari, insa jucatorul a anuntat ca va efectua investigatii amanuntite la inceputul saptamanii in curs.

In alta ordine de idei, englezul Justin Rose a castigat turneul cu un avans de o lovitura in fata americanului Bubba Watson. Pe trei s-a clasat liderul mondial Rory McIlroy.

Onlinesport


Woods, tradat din nou de propriul organism