Golf

Tiger Woods a făcut lumină după retragerea din turneul pe care îl patronează în California

Sursă foto: https://twitter.com/thegenesisinv

La aproape un an de la ultima apariție pe teren într-un turneu profesionist, americanul Tiger Woods s-a retras după doar câteva cupe jucate în a doua rundă la Genesis Invitational, turneu pe care îl organizează chiar el pe traseul Riviera Country Club.

De 15 ori câștigător de turnee majore în carieră, Tiger Woods se afla la 2 peste par când a decis să abandoneze traseul după lovitura de la tee la a 7-a cupă.

Inițial s-a crezut că abandonul are legătură cu problemele la spate pe care jucătorul le acuzase după prima rundă de joi.

Tiger Woods a făcut însă lumină și a explicat că abandonul a fost forțat din cauza unei gripe.

”Vreau să confirm că m-am retras din cauza unei probleme de sănătate, iar acum știm că este vorba de o gripă.

”Mă odihnesc și deja mă simt mai bine. Mult succes jucătorilor la finalul acestei săptămâni”, a scris Tiger Woods pe X.

Tiger Woods (48 de ani) nu mai concurase în circuitul PGA din aprilie 2023, când de asemenea s-a retras de la Masters din cauza durerilor la picior.

În urmă cu trei ani Woods a suferit un teribil accident de circulație când pleca tocmai de la traseul turneului Genesis Invitational.

La momentul respectiv medicii au făcut adevărate minuni salvându-i piciorul marelui campion american de golf.Tiger Woods a făcut lumină după retragerea din turneul pe care îl patronează în California