Golf

O spectatoare si-a pierdut un ochi la un meci de golf

Sursă foto: https://twitter.com/TheTodaysGolfer

Incident nedorit a avut loc la Cupa Ryder din acest an, celebra competitie intre jucatorii de golf din Statele Unite si cei din Europa.

In chiar prima zi de competitie o spectatoare a fost lovita in plina figura de o minge jucata de americanul Brooks Kopeka.

La prima vedere incidentul nu a parut unul grav, iar cei de la European Tour au scris ca spectatoarea pe nume Corine Remande nu a suferit nimic complicat. Insa in realitate lucrurile sunt extrem de serioase.

“Doctorii mi-au spus ca mi-am pierdut complet vederea la ochiul lovit. S-a intamplat atat de repede incat n-am simtit niciun fel de durere cand am fost lovita”, a spus aceasta pentru AFP.

Venita din Egipt pentru a urmari meciurile Cupei Ryder, Remande a spus ca va initia un proces pe cale civila pentru a-si acoperi facturile medicale.

“Nu am simtit ca minvea mi-a lovit ochiul, dar apoi am simtit cum incepe sa-mi curga sange. Radiografia efectuata a confirmat o fractura la nivel cranian si o explozie a globului ocular”, a adaugat nefericita spectatoare.

In varsta de 28 ani, jucatorul american Koepka s-a deplasat imediat la locul incidentului pentru a verifica in ce stare se afla spectatoarea lovita de mingea lui.

“Este greu sa controlezi o minge de golf, in special de la 300 de metri, iar de multe ori spectatori stau aproape de terenul de joc”, a spus jucatorul.



O spectatoare si-a pierdut un ochi la un meci de golf