Golf

Comportamente balcanice la debutul lui Tiger Woods in Antalya

Turneul invitational World Golf Final de la Belek a debutat cu un incident mai putin placut pentru organizatori.

Un jurnalist mai insistent care dorea sa surprinda cele mai bune imagini la startul lui Tiger Woods în meciul cu sud-africanul Charl Schwartzel a fost lovit chiar de presedintele Federatiei de Golf din Turcia.

Cu un exces de zel specific balcanilor, Ahmet Agaoglu s-a împins cu jurnalistii prezenti la primul tee, iar pe unul dintre acestia l-a lovit cu capul în stilul Zidane contra Materazzi.

”Unii fotoreporteri si cameramani erau în fata lui Tiger si au fost avertizati în repetate rânduri sa pastreze distanta. Nu au ascultat si astfel fortele de ordine au intervenit. Când Messi se pregateste sa execute un penalty nu te duci la sase metri de el pentru a-i face poza. Am fost împins de unul dintre ei si l-am împins si eu la rândul meu”, a explicat Agaoglu incidentul cu Cihat Unal, un jurnalist local.

Oficialul turc si-a cerut ulterior scuze si a promis ca va rezolva cazul pe cale amiabila fara implicarea politiei.

Tiger Woods a pierdut în cele din urma meciul cu Schwartzel la diferenta de o singura lovitura si trebuie sa câstige ambele meciuri de miercuri, cu Matt Kuchar si Rory McIlroy, pentru a merge în semifinalele turneului dotat cu premii totale de 5.3 milioane de dolari.

Turneul invitational de la Belek se va încheia vineri, iar învingatorul va fi mai bogat cu 1.5 milioane de dolari.

UPDATE: Meciurile programate miercuri în prima parte a zilei au fost întrerupte din cauza furtunii care s-a abatut asupra statiunii Belek.



Comportamente balcanice la debutul lui Tiger Woods in Antalya