Golf

Bubba Watson obtine al doilea titlu la Masters

Jucatorul american Bubba Watson a imbracat, duminica, pentru a doua oara in cariera jacheta verde acordata invingatorului in turneul Masters de la Augusta, statul american Georgia.

In varsta de 35 ani, Watson a recuperat in ultima runda un deficit de doua lovituri in fata debutantului Jordan Spieth si a castigat prestigiosul turneu cu un avans de trei lovituri.

Bubba Watson a acoperit runda finala cu 69 (3 sub par) si la total a bifat un 8 sub par care l-a dus la trei lungimi in fata lui Spieth si Jonas Blixt, doi jucatori aflati la doar al treilea lor turneu major din cariera.

Debutantul Spieth a fost aproape de a dobori recordul lui Tiger Woods de cel mai tanar invingator din istorie la Masters, insa nu a rezistat presiunii si in final s-a multumit cu pozitia secunda la egalitate cu suedezul Blixt.

Pozitia a patra i-a revenit spaniolului Miguel Angel Jimenez, jucator care a incheiat la 4 sub par dupa o runda finala de 71 de lovituri.

Bubba Watson este al saselea stangaci care castiga la Masters dintre ultimii 12 campioni, seria fiind deschisa de canadianul Mike Weir in 2003.

Conform traditiei de la Masters, campionul editiei precedente, Adam Scott, i-a oferit jacheta verde noului castigator Bubba Watson. Pentru acesta este a doua victorie la Masters dupa ce obtinuta in 2012.

1.62 milioane de dolari va primi Bubba Watson pentru succesul sau de la Masters.



Bubba Watson obtine al doilea titlu la Masters