Ciclism

Care e starea lui Sonny Colbrelli dupa infarctul suferit in Turul Cataluniei

Sursă foto: https://twitter.com/cyclecollective/

Rutierul italian si-a petrecut prima noapte in spitalul din Girona dupa ce s-a prabusit la finalul primei etape din Turul Cataluniei, cursa ajunsa la editia cu numarul 101.

Din fericire momentul dificil a fost trecut cu bine si Colbrelli este in afara oricarui pericol.

"Toate testele cardiace efectuate pe timpul noptii nu au aratat semne ingrijoratoare sau care sa afecteze functiile vitale.

"Va efectua alte teste in cursul zilei de marti pentru a fi descoperita cauza incidentului de luni", se arata intr-un comunicat al echipei Bahrain Victorious.

Colbrelli a luat legatura cu familia si prietenii lui, oferind si o scurta declaratie audio pentru un jurnalist de la Gazzetta dello Sport.

"Nu-mi amintesc nimic din ce s-a intamplat. Am trecut linia de sosire si apoi m-am prabusit. Am baut putina apa de la soigneur-ul meu, am vazut doctorul si apoi s-a rupt filmul. Imi amintesc ca m-am trezit la spital. Acum ma monitorizeaza in permanenta. Am fost inspaimantat la inceput, dar acum ma gandesc deja cand pot sa concurez din nou", a spus Colbrelli.

Acesta a castigat titlul european in 2021, dar cel mai important s-a impus in Paris - Roubaix, una dintre cele cinci clasice monument din ciclism.



Care e starea lui Sonny Colbrelli dupa infarctul suferit in Turul Cataluniei