K1

Benny Adegbuyi, prima reactie la revenirea in Romania dupa Glory 76

Sursă foto: https://www.facebook.com/bennyadegbuyi

Luptatorul roman de K1 Benny Adegbuyi a revenit in tara dupa victoria rasunatoare obtinuta in fata lui Badr Hari la Glory 76 din Rotterdam.

Benny Adegbuyi e constient ca nu ar fi obtinut victoria in fata marocanului daca s-ar fi ajuns la o decizie din partea arbitrilor.

“Mi s-a parut dubios arbitrajul. Stiam ca daca va fi strans meciul, fiind olandez si fiind o legenda, va fi avantajat el, dar pana la urma am schimbat eu decizia. Nu m-am lasat la mana lor”, a spus Benny Adegbuyi in aeroportul Henri Coanda la revenirea in Romania dupa sase saptamani de pregatire in Olanda.

In prima repriza a meciului de sambata seara cei trei arbitrii judecatori de margine i-au acordat credit in unanimitate lui Badr Hari, desi per total Benny reusise sa arunce cateva lovituri de picior prin care l-a indoit serios pe adversarul sau.

Dupa ce a fost numarat in repriza a doua in urma unei lovituri care l-a pus la pamant, Adegbuyi a reusit sa treaca peste momentul delicat si sa castige prin KO in repriza a treia.

Benny Adegbuyi a devenit challenger obligatoriu pentru centura mondiala a promotiei Glory la categoria grea si asteapta acum deznodamantul luptei din 30 ianuarie 2021 dintre olandezul Rico Verhoeven si marocanul Jamal Ben Saddik pentu a-si cunoaste potentialul viitor adversar.



Benny Adegbuyi, prima reactie la revenirea in Romania dupa Glory 76