K1

Kickboxingul internațional revine la Buzău după 14 ani. Dynamite Fighting Show pe 24 iunie la Sala Sporturilor Romeo Iamandi

A 15-a editie a circuitului Dynamite Fighting Show, fondat de Catalin Morosanu, va ajunge pe 24 iunie la Sala Sporturilor Romeo Iamandi din Buzau, acolo unde ultimul mare eveniment international de kickboxing a avut loc in 2008. Bogdan Stoica, Freddy Kemayo, Bogdan Nastase si Florin Rambo Lambagiu se numara printre luptatorii care vor urca in ring in gala de peste doua saptamani.

In meciul cap de afis al DFS15, triplul campion mondial Bogdan Stoica (1,93 m si 100 kg) il va infrunta pe finalistul World Fighting League, olandezul cu origini senegaleze, Sam Tevette (1,98 m si 102 kg). Stoica vine dupa o victorie mare, prin KO in prima runda, cu unul dintre elevii lui Peter Aerts.

Intr-un alt super fight important, romanul Sebastian Cozmanca, neinvins din 2017, il va infrunta pe legendarul Kemayo la categoria grea. Kemayo a luptat si in 2008 la Buzau, atunci cand a avut un meci revansa chiar impotriva promotorului de acum, Catalin Morosanu.

Dupa ce in urma cu o saptamana a luptat pentru centura mondiala la Paris, Florin Rambo Lambagiu, cel mai bine cotat roman la categoria semigrea, va urca in ringul de la Buzau pe 24 iunie impotriva campionului Turciei, Unal Burak.

In total sunt programate 9 confruntari in programul principal al galei Dynamite Fighting Show, iar Buzaul va avea un reprezentant chiar in prima parte.

Campion national la amatori, Andrei Andreescu isi va face debutul impotriva experimentatului Madalin Mogos, care vine de la sala fratilor Stoica. In ringul de la Sala Sporturilor Romeo Iamandi vor mai urca nume precum Andrei Ostrovanu, Bogdan Nastase, Ionut Popa sau Andrei Leustean.

"O bucurie sa revin la Buzau dupa atatia ani. Imi aduc aminte ca in 2008 publicul a fost cel care m-a ajutat sa am energia pentru a castiga acel meci revansa cu Kemayo. Sunt convins ca si acum luptatorii romani vor primi sustinere imensa din partea fanilor si au nevoie de asta deoarece vor avea meciuri foarte grele”, a spus Catalin Morosanu.

Biletele pentru eveniment s-au pus deja in vanzare, iar pretul unuia este de 50 de lei. Pana in acest moment, 3 sectoare au fost deja epuizate, tichetele fiind disponibile atat pe bilete.ro, cat si la Sala Sporturilor.

Gala Dynamite Fighting Show poate fi urmarita in direct pe Pro Arena, dar si online pe platforma sportextra.ro. De asemenea, gratie unui parteneriat international, meciurile vor fi difuzate inclusiv in Statele Unite ale Americii, in reteaua regionala NBC Sports, dar si pe televiziuni precum Nevada Sports Net, Marque Sports si Stadium TV.

O parte dintre sportivii de pe 24 iunie, inclusiv Freddy Kemayo, au ajuns deja in judetul Buzau, acestia vizitand inclusiv Muzeul Judetean Buzau, Vulcanii Noroiosi sau Tabara de Sculptura Magura.

Un promo a fost deja lansat in online, iar imagini din aventura luptatorilor au fost difuzate in cadrul Stirilor Pro TV. De asemenea, Catalin Morosanu si-a continuat in Buzau campania anti bullying, vizitand mai multe licee din judet, acolo unde le-a vorbit elevilor despre importanta de a-si directiona energie catre sport.



Kickboxingul internațional revine la Buzău după 14 ani. Dynamite Fighting Show pe 24 iunie la Sala Sporturilor Romeo Iamandi