K1

Super 8, turneul care decide cel mai bun luptător român. Ce alegeri a făcut Moroșanu

Cătălin Moroșanu a anunțat schimbări în Dynamite Fighting Show (DFS) pentru sezonul 2023, marile noutăți fiind turneele piramidale de 8 la categoriile Super Mijlocie și Grea. La fiecare dintre aceste, 8 luptători au fost aleși pe sprânceană pentru a lupta de-a lungul anului pentru centura de campion absolut.

Turneul Super 8, dedicat sportivilor de la categoria super mijlocie, are deja lista completă. Florin Rambo Lambagiu (Iași) Eduard Gafencu (Arad), Flavius Boiciuc (Hunedoara), Andrei Ostrovanu (Maramureș), Costin Dinu (Giurgiu), Cezar Buzdugan (Bacău) Ștefan Orza (Constanța) și Andrei Leuștean (București) au fost selectați pentru a face parte din acest concept spectaculos care va decide cel mai bun luptător român.

Patru dintre aceștia vor fi capi de serie pe baza rezultatelor din ultimii doi ani. Sistemul va fi unul eliminatoriu, așa cum era Cupa României în trecut, totul urmând să înceapă cu sferturile de finală.

Cum se va desfășura totul?

În 2023, DFS va programa 4 evenimente majore, cu următorul sistem eliminatoriu (va fi cumva apropiat de Cupa României la fotbal): - În primele două se vor desfășura câte două sferturi. - în cea de-a treia gală se vor desfășura semifinalele. - în gala cu numărul patru vom avea meciul pentru centura de campion. - meciurile din sferturi vor fi anunțate la începutul lunii februarie. - vor fi și două rezerve în cazul în care unul dintre cei selectați se va accidenta.

“Prin acest mod vom stabili care este cel mai bun luptător român la aceste două categorii și sunt absolut convins că învingătorul va putea face ulterior pasul spre marile promoții de kickboxing ale lumii”, a spus Moroșanu după anunțul oficial.

Înființată în 2018, Dynamite Fighting Show a devenit rapid cea mai apreciată organizație de sporturi de contact, nume mari luptând în ringul DFS de-a lungul timpului. În 2022, DFS a avut peste 120 de milioane de vizualizări doar pe canalele oficiale de social media.



Super 8, turneul care decide cel mai bun luptător român. Ce alegeri a făcut Moroșanu