K1

Benny Adegbuyi l-a facut KO pe legendarul Badr Hari!!!

Sambata seara am urmarit live text tot ce s-a intamplat in gala Glory 76 de la Rotterdam, una care s-a disputat fara spectatori din cauza pandemiei de coronavirus si in care lupta din main event l-a avut in prim plan pe conationalul nostru Benny Adegbuyi contra legendarului luptator marocan Badr Hari. A fost un meci pe cinste castigat de Benny al nostru prin KO in repriza a treia. Guralivul Badr Hari a plecat din ring cu nasul spart.

Benny Adegbuyi, prima reactie dupa ce l-a facut KO pe Badr Hari

Benny Adegbuyi devine primul roman din istorie care invinge un campion mondial de K1.

Mai mult decat atat, Benny Adegbuyi intra in istorie ca romanul care l-a invins prin KO pe Badr Hari.

Benny Adegbuyi este primul luptator intalnit de Badr Hari care revine de la knockdown si il face KO pe marocan.

Numarul 2 la categoria grea in cadrul promotiei Glory, Benny Adegbuyi devine dupa aceasta victorie challenger obligatoriu pentru titlul mondial.

Numele viitorul adversar il vom avea afla pe 30 ianuarie, cand olandezul Rico Verhoeven il intalneste pe Jamal Ben Saddik. Va fi a treia infruntare a celor doi mari rivali.

Istoria galei Glory 76 din Rotterdam poate fi vazuta mai jos de la prima si pana la ultima lupta.

UPDATE 00:12
BENNY ADEGBUYI CASTIGA PRIN KO
. Badr Hari nu s-a mai ridicat din colt dupa a doua numaratoare. Marocanul are nasul spart si e plin de sange. Benny i-a inchis gura la propriu.

UPDATE 00:11 - Repriza 3
Badr Hari numarat cu nasul spart. E numarat a doua oara marocanul.

UPDATE 00:09 - Repriza 2
Benny Adegbuyi numarat cu 43 de secunde ramase din aceasta repriza. Se ridica si continua, dar Badr Hari e in control. Gongul de final il salveaza pe Benny.

UPDATE 00:06 - Repriza 1
O runda dominata de Benny, cu Badr Hari trimis de trei ori la pamant. N-a fost niciodata numarat, dar Benny l-a zdruncinat serios in special cu loviturile de picior. Badr Hari poate fi facut KO in aceasta seara. Arbitrii au dat 2-1 pentru Badr Hari!

UPDATE 00:03
A inceput marele meci dintre Benny Adegbuyi si Badr Hari.

UPDATE 00:01
Meciul e pe cale sa inceapa. Se fac ultimele prezentari ale celor doi.

UPDATE 23:58
In cele din urma Badr Hari ajunge in ring. Comentatorul englez a spus totul: "bestia e pe cale sa fie dezlegata".

UPDATE 23:57
Badr Hari se lasa asteptat. Benny e deja in ring.

UPDATE 23:55
Benny Adegbuyi isi face intrarea in sala Ahoy din Rotterdam.

UPDATE 23:44
De acum ne concentram intreaga atentie pe meciul Benny Adegbuyi - Badr Hari, main event-ul serii. Marocanul isi face ultimele miscari de incalzire la vestiare:

UPDATE 23:41
Olandezul Rigters l-a judecat repede pe Mahieddine. Francezul, victima sigura dupa cele patru reprize din lupta anterioara, a cedat prin KO cand mai era un minut si 17 secunde pana la finalul primei reprize. Rigters, 25 ani, castiga acest turneu de patru.

UPDATE 23:35
Greii Levi Rigters si Nordine Mahieddine au revenit in ring pentru finala piramidei de patru. Olandezul Rigters porneste cu prima sansa, dar in ring nu se stie niciodata. E ultima lupta inaintea confruntarii Benny Adegbuyi - Badr Hari, meciul al carui invingator va devenit challenger obligatoriu pentru centura mondiala.

UPDATE 23:24
Cedric Doumbe isi pastreaza centura mondiala la semimijlocie in Glory dupa ce l-a facut KO in repriza a 3-a pe conationalul sau francez Ghajii, un luptator cu 11 ani mai in varsta. Ghajii mai fusese numarat o data in a doua runda si in debutul reprizei a 3-a. Pana la urma arbitrul a pus capat luptei, inferioritatea lui Ghajii fiind evidenta. A mai ramas o singura lupta pana la ceea ce ne intereseaza cu adevarat in aceasta seara, confruntarea Benny Adegbuyi - Badr Hari. Meciul va incepe undeva in jurul orei 00:00.

UPDATE 23:14
A inceput meciul dintre Doumbe si Ghajii. Fiind un meci de titlu, acesta e programat pentru 5 reprize.

UPDATE 23:05
Se fac ultimele pregatiri pentru a doua cea mai importanta lupta a galei. Poreclit "Cel mai bun", Doumbe trebuia sa-l infrunte pe Murthel Groenhart, cel in fata caruia pierdea la Glory 44 in Chicago prin decizie 2 la 1, insa accidentarea acestuia a facut ca in ring sa ajunga Karim Ghajji, un francez de origine marocana cu 120 de meciuri in picioare (103 victorii, 53 KO) si doar 16 infrangeri. Doumbe are 81 de meciuri (73 victorii, 41 prin KO) si doar 7 infrangeri.

UPDATE 22:58
Decizie la puncte in favoarea lui Mahieddine. O victorie 2 la 1 pentru francez. Lui Plazibat nu i-a venit sa creada ca a pierdut aceasta lupta. Astfel, in finala turneului de patru se vor lupta olandezul Rigters si francezul Mahieddine. Fara doar si poate Rigters, mai odihnit, este mare favorit, dar nici francezul nu trebuie subestimat. Lupta celor doi va avea loc peste 30 de minute. Pana atunci urmeaza co-eventul serii, o infruntare intre doi francezi pentru titlul mondial la semimijlocie intre Cédric Doumbé (detinatorul centurii) si Karim Ghajji.

UPDATE 22:52
Remiza intre Plazibat si Mahieddine, astfel ca cei doi vor mai lupta inca o runda suplimentara.

UPDATE 22:49
Favorit la castigarea piramidei, croatul Plazibat a fost numarat dupa 30 de secunde. Un inceput de meci exploziv cu Mahieddine determinat sa-si ia revansa in fata croatului. Croatul a echilibrat disputa, castigand repriza a doua, insa runda finala a fost una de bataie parte in parte. Cei trei arbitri judecatori au ultimul cuvant.

UPDATE 22:35
Avansam rapid in fight card-ul serii din Glory 76 cu a doua semifinala a piramidei greilor. In aceasta a doua confruntare se infrunta pentru a doua oara in Glory croatul Antonio Plazibat si francezul Nordine Mahieddine. La prima lui lupta, Plazibat il invingea pe Mahieddine. Ce va fi acum vom afla in minutele urmatoare.

UPDATE 22:25
Poreclit "Judecatorul", Levi Rigters il face KO pe Marciano Bhugwandass cand mai erau 28 de secunde din repriza a doua. O serie de lovituri prin care Rigters l-a tintuit pe adversar in coltul ringului. Surinamezul s-a lasat la pamant si acolo a ramas. Rigters merge in finala acestei piramide de patru.

UPDATE 22:15
In prima lupta se intalnesc Levi Rigters, un olandez de 25 ani, si surinamezul Marciano Bhugwandass. Ambii sunt neinvinsi si isi fac debutul in promotia Glory in aceasta gala din Rotterdam. Rigters a castigat ultima oara un turneu de patru in Emirate, 2019. Vor fi trei reprize a trei minute fiecare.

UPDATE 22:05
Dupa incalzirea de mai devreme, in care i-am vazut la lucru pe doi olandezi de 21 si respectiv 23 ani, incep lucrurile serioase la Glory 76.

Pentru inceput avem semifinalele unei piramide de patru luptatori de categorie grea:

Levi Rigters (Olanda / 108.9 kg) vs. Marciano Bhugwandass (Surinam / 116.8 kg)

Antonio Plazibat (Croatia / 110.2 kg) vs. Nordine Mahieddine (Franta / 105.4 kg)

UPDATE 21:49
Primul castigator al serii in Glory 76 este Tony Jas.

UPDATE 21:20
A inceput gala din celebra sala Ahoy din Rotterdam. Luptele au loc intr-un ring clasic, iar in lupta preliminara care nu face parte din afisul serii se intalnesc doi olandezi, Jos van Belzen si Tony Jas.

UPDATE 21:14
Badr Hari a luat pulsul salii din Rotterdam. Primele imagini si cu Benny Adegbuyi la vestiare.

Pe numele sau intreg Benjamin Adekunle Miron Adegbuyi are 35 ani si activeaza in lumea sportului de contact din 2011.

Benny are 40 de lupte pana in prezent, dintre care a castigat 34 (19 prin KO) si a pierdut sase (patru inainte de limita).

Ultima oara luptatorul nostru a urcat in ring in urma cu un an si o luna. Benny il invingea atunci pe D’Angelo Marshall prin decizie unanima.

Alte patru meciuri sunt programate pe afisul galei GLORY 76, plus o lupta preliminara intre doi olandezi la categoria +70 kg.

La cei 36 de ani ai sai, marocano-olandezul Badr Hari nu mai are nevoie de nicio prezentare.

O adevarata bestie in ring, Badr Hari a luptat pana acum in 122 de meciuri si a obtinut 106 victorii (92 prin KO). Acesta a cunoscut de 15 ori si gustul infrangerii, de 11 ori fiind facut KO.

Ultima oara chiar in decembrie 2019, cand a pierdut prin KO Tehnic in fata olandezului Rico Verhoven.

La declaratiile oficiale dinainte galei din 19 decembrie Badr Hari nu s-a dezmintit folosind cuvinte precum “violenta”, “ura” sau “suferinta” la adresa lui Benny Adegbuyi.

Romanul s-a mentinut in lipsa sportivitatii, spunand ca va incerca sa-l faca KO pe Badr Hari in repriza a doua.

“N-ai cum sa ma faci KO in repriza a doua, pentru ca tu vei fi deja KO din prima repriza”, i-a raspuns Badr Hari intr-un dialog purtat online de la distanta.

Gala GLORY 76 va fi prima din istoria acestei promotii transmisa exclusiv in sistemul pay-per-view. Un bilet de acces online costa €12.99 sau $14.99.

Badr Hari porneste detasat cu prima sansa daca ne uitam la palmares, experienta si cotele la pariuri.

Marocanul are 1.20 cota pentru victorie, in timp ce Benny are cota 4.00 pentru un succes istoric in gala de sambata seara.



Benny Adegbuyi l-a facut KO pe legendarul Badr Hari!!!