Comunicate

Se apropie HECS 2013 – a treia etapa din Campionatul National de Hard Enduro

Shopping City Sibiu, COSMOTE Romania si Monster Energy, in calitate de Parteneri Oficiali, va invita sa acceptati provocarea de a participa la HECS 2013. Intre 2-4 august 2013, concurenti din toata tara si de peste hotare sunt asteptati in inima Transilvaniei pentru a-si demonstra talentul si indemanarea pe parcursul celor trei zile de competitie. Ziua de 2 august este rezervata Prologului, desfasurat in parcarea Shopping City Sibiu, urmand ca in zilele de 3-4 august concurentii sa parcurga traseul offroad din zona Saliste-Sibiel.

Noutati la sistemul de navigatie pe traseul offroad: GPS obligatoriu la HECS 2013

Surprizele rezervate pentru Prologul din prima zi nu au fost inca dezvaluite, insa organizatorii au anuntat modificari in ceea ce priveste navigatia pe traseul offroad din zilele de 3-4 august.
„A saptea editie HECS 2013 aduce modificari in ceea ce priveste navigatia pe traseul offroad. Pe langa clasicele marcaje cu benzi reflectorizante, se vor folosi in mod obligatoriu si aparate GPS. Aceasta  masura a fost luata pentru a evita situatia in care lipsesc din diverse motive marcaje pe traseu si pentru a preveni ratacirea concurentilor. Sunt acceptate toate marcile de aparate GPS cu conditia de a avea conectare prin USB.

Aparatele GPS vor fi inmanate la inscriere personalului responsabil. Este datoria competitorilor sa doteze aparatele cu baterii/acumulatori incarcati. Pentru mai multe detalii privind aparatele GPS, concurentii sunt rugati sa trimita e-mail la adresa: motoc.valentin@gmail.com”, sustine Paul Fratila – rider si organizator HECS 2013.

Traseu offroad de 170 km

Traseul competitiei a fost pregatit cu atentie de track managerul HECS 2013, Ioan Tara, astfel incat acesta sa fie practicabil pentru toate cele trei clase de concurs: Profi, Amatori si Hobby.
Vor fi 2 zile de traseu offroad de aprox. 170 km in total, desfasurat in zona montana din imprejurimile Sibiului (zona Saliste-Sibiel). Intr-un peisaj pitoresc, concurentii isi vor demonstra talentul si abilitatile in hard-enduro prin parcurgerea unui traseu complex: rauri, dealuri, campii, teren accidentat.

Hard Enduro Competition Sibiu (HECS) este o competitie sportiva, inscrisa in Calendarul Federatiei Romane de Motociclism, organizata cu scopul de a promova hard-enduro-ul in randul tinerilor si de a-i indruma spre performanta.  Actiunea este cofinantata de Consiliul Local prin Primaria si Casa de Cultura a Municipiului Sibiu. Evenimentul este realizat cu sprijinul Primariei Saliste, IXS Romania, Motul, Professional Broker, Golden Tyre, Elis, Kunzen si CalendarEvenimente.ro.

Inscrierile continua online pe site-ul oficial al evenimentului: www.hecs.ro. Mai multe informatii gasiti si pe pagina de Facebook: https://www.facebook.com/HecsHardEnduroCompetitionSibiu.

 



Se apropie HECS 2013 – a treia etapa din Campionatul National de Hard Enduro