Comunicate

Arsenal Romania Supporters Club a implinit trei ani

Arsenal Romania Supporters Club (ARSC) a organizat in data de 2-3 noiembrie 2013p rima Intalnire Nationala a comunitatii fanilor Arsenal din Romania.

Peste 80 de fani din toata tara au venit la Brasov, orasul din inima Romaniei, pentru acest eveniment special la care au fost reprezentate toate cele noua branch-uri care sunt deja functionale la Bucuresti, Cluj-Napoca, Timisoara, Targu Mures, Craiova, Satu Mare, Galati, Constanta si Brasov. A fost o zi perfecta pentru “Romanian Gunners”, incepand cu turneul de fotbal - ARSC Trophy si terminand cu victoria superba a lui Arsenal de pe Emirates Stadium, 2-0 in fata echipei Liverpool.

Competitia din prima parte a zilei, ARSC Trophy, a avut la start sase echipe, fiecare avand numele unei legende Arsenal: Dennis Bergkamp, Charlie George, Tony Adams, Robert Pires, Freddie Ljungberg si Thierry Henry. A fost o competitie frumoasa cu finala decisa in prelungiri: Dennis Bergkamp - Charlie George 1-0. Ziua s-a incheiat superb cu victoria lui Arsenal pe Emirates Stadium, partida urmarita de fanii romani impreuna intr-o atmosfera deosebita care a rezonat excelent cu cea de pe stadionul din Londra.

A doua zi, “Romanian Gunners” s-au reunit pentru a discuta actiunile organizatiei in contextul iminentei recunoasteri oficiale a ARSC de catre Arsenal F.C.. Un alt punct in discutie a fost si reluarea actiunilor care au avut deja un mare succes, de exemplu “Be a Gunner, Be a Runner” sau “Turneul National ARSC” in orasele din Romania, acolo unde fanii Arsenal au nevoie de sprijin pentru a se organiza ca branch-uri ARSC, cat si despre diversele viitoare actiuni caritabile. Dincolo de toate, a fost o extraordinara oportunitate care ne-a ajutat sa ne cunoastem mai bine, sa petrecem clipe frumoase si sa lucram impreuna, totul din pasiune pentru ARSENAL.



Arsenal Romania Supporters Club a implinit trei ani