Comunicate

Maraton de transmisii LIVE pe Onlinesport in acest weekend

Pe langa traditionalele meciuri din Liga 1 pe care vi le oferim saptamana de saptamana, Onlinesport.ro transmite live text in acest weekend alte evenimente sportive de interes.

Fotbal, Maxim in Stuttgart - M'Gladbach (Vineri, 21:30)

Maratonul incepe vineri seara cu o partida din Bundesliga, VfB Stuttgart-Borussia Monchengladbach (21:30), in care il vom urmari la lucru pe Alexandru Maxim, cel mai bun pasator din campionatul Germaniei la egalitate cu Franck Ribery.

Fotbal, CSU Craiova - FC Universitatea Craiova (Sambata, 16:00)

Sambata transmitem de la ora 16:00 derby-ul Olteniei, Craiova vs. Craiova, un meci al marilor orgolii intre echipa sustinuta de primarie, CSU Craiova, si formatia FC Universitatea Craiova a lui Adrian Mititelu.

Formula 1, Calificarile Marelui Premiu al Braziliei (Sambata, 18:00)

Imediat dupa, adica de la ora 18:00, continuam cu live-ul calificarilor de la Interlagos care conteaza pentru Marele Premiu al Braziliei, ultima runda a sezonului in Formula 1.

Rugby, Meci test Romania - Fiji (Sambata, 19:00)

Dupa Formula 1 ne mutam la sportul cu balonul oval si transmitem de pe arena Arcul de Triumf meciul test pe care nationala Romaniei il disputa cu reprezentativa statului Fiji, a 13-a natiune din lume in rugby.

Fotbal, Marica in Atletico Madrid - Getafe (Sambata, 23:00)

Nu incheiem seara inainte de a fi cu ochii pe Ciprian Marica de la 23:00 in meciul pe care Getafe il disputa in deplasare cu Atletico Madrid, una dintre candidatele la titlul din Primera Division.

Se spune ca noaptea este de cele mai multe ori un sfetnic bun. Pentru noi sunt doar ceasuri de odihna pentru ca duminica o luam de la capat si suntem extrem de matinali pentru sportul rege, fotbalul.

Fotbal, Dan Petrescu in Lokomotiv - Dinamo Moscova (Duminica, 11:30)

De la 11:30 suntem alaturi de Dan Petrescu in derby-ul moscovit dintre Lokomotiv si Dinamo, meci in urma caruia formatia “Bursucului” poate ajunge pe podium.

Fotbal, Pantilimon vs Chiriches in Manchester City - Tottenham (Duminica, 15:30)

Din Premier League a Rusiei ajungem la 15:30 in adevarata Premier League si transmitem duelul romanesc dintre Costel Pantilimon (Manchester City) si Vlad Chiriches (Tottenham).

Formula 1, Marele Premiu al Brazilie - Cursa (Duminica, 18:00)

Formula 1 programeaza de la ora 18:00 ultima cursa a sezonului pe traseul Jose Carlos Pace de la Interlagos, iar Onlinesport nu poate rata evenimentul asa cum nu am ratat nicio cursa live text in ultimii ani.

Fotbal, Rusescu in derby-ul Andaluziei (Duminica, 22:00)

Chiar daca a prins sporadic echipa la Sevilla, pentru Raul Rusescu derby-ul Andaluziei cu Betis poate fi momentul iesirii in prim plan. Duminica, de la 22:00, suntem cu ochii pe Ramon Sanchez Pizjuan pentru a vedea daca Rusescu primeste o sansa.



Maraton de transmisii LIVE pe Onlinesport in acest weekend